Всі категорії
Додати товар

Смарт -годинник elari fixi time 3

800 грн
Опис

Дитячий годинник-телефон FixiTime 3
Дитячий годинник-телефон FixiTime 3 - створений спеціально для дітей гаджет, що поєднує функціонал розумного годинника, телефона і засобів безпеки дитини. Підтримка вхідних і вихідних голосових викликів, датчик зняття з руки, передовий модуль GPS / LBS / WiFi-трекінгу з функцією SOS (доступною через безкоштовний додаток) - з FixiTime 3 ви завжди будете знати, де знаходиться ваша дитина, зможете зв'язатися з нею в будь-який момент і контролювати її контакти з іншими людьми.

Smart-можливості для розумних дітей

Надійніше телефону
Кількість функцій в Fixitime 3 рівносильно базовому сучасному смартфону. Але телефон не може показати, де знаходиться дитина. До того ж його набагато легше втратити, ніж годинник. Дітям припадуть до душі яскравий сенсорний дисплей, дві камери, функція голосового чату і можливість розміщувати свої фотографії в Інтернеті через WiFi або GPRS, залишаючись на зв'язку зі своїми батьками і друзями в будь-який момент часу!

Трекінг за розкладом

Продумано до дрібниць
Для зручності використання і безпеки ваших близьких можна виставити розклад, за яким буде проводитися трекінг. Підтримка вхідних і вихідних голосових викликів, датчик зняття з руки, передовий модуль GPS / LBS / WiFi-трекінгу з функцією SOS (доступною через безкоштовний додаток) - з Elari FixiTime 3 ви завжди будете знати, де знаходиться ваша дитина, зможете зв'язатися з нею в будь-який момент і контролювати її контакти з іншими людьми.Fixitime 3 - це не тільки годинник-телефон

Все для безпеки вашої дитини
Кольоровий сенсорний TFT-дисплей з високим розширенням екрану з діагоналлю 1.3 ", 2 камери, яскравий ліхтарик, підтримка вхідних і вихідних голосових викликів. Роз'єм для microSIM-карти, GPS / LBS / Wi-Fi-трекінг, функція SOS з окремою кнопкою, 128 MB вбудованої і 4 MB оперативної пам'яті.
Є царапини на екрані, на фото видно.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
roksana1
roksana1
Супер-продавець
Дніпро
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари