Всі категорії
Додати товар

Смарт годинник водонепроникний smartx8 ultra з функцією дзвінка та nfc

1690 грн
Опис

😍Смарт-годинник водонепроникний SmartX8 Ultra з функцією дзвінка та NFC
Кольори: білий, помаранчевий, чоний

‼УВАГА‼ ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ уточнюйте наявність через кнопку чат з продавцем!!‼ Є безпечна оплата та відправка через ШАфу

Smart X8 Ultra - це смарт-годинник із вимірюванням температури тіла та великим екраном, що пропонує безліч функцій і можливостей.
У цій моделі немає слоту для SIM-карти, проте завдяки вбудованому мікрофону та динамікам можна здійснювати дзвінки, встановивши Bluetooth-з'єднання зі смартфоном.

✅Великий екран і дизайн:
SmartX Ultra оснащені яскравим безрамковим екраном розміром 2.2 дюйма з високою роздільною здатністю 420*485 пікселів. Цей великий екран забезпечує яскраве і насичене перенесення кольорів, а також чуйність сенсора, що робить використання цього годинника зручним і приємним.
✅БагатоФункціональний фітнес-трекер
✅Зручність і зв'язок з телефоном: У разі дзвінка на ваш телефон годинник дублює інформацію на дисплеї, даючи вам змогу прийняти виклик і спілкуватися в режимі гарнітури або гучного зв'язку.
✅Зручне використання в рукавичках
✅Гаряча клавіша мультиспорту: яка дає змогу вам одним кліком почати тренування.
✅Захист від пилу та вологи: класу IP67, що дає змогу вам використовувати його навіть під час миття рук або в дощові дні.
✅Вимірювання температури тіла
✅Голосовий помічник Al, який допоможе вам взаємодіяти з годинником і отримувати потрібну інформацію голосом. Просто поставте свої запитання або дайте команди голосовому помічнику, і він зробить все інше.
✅Безліч циферблатів понад 500 різних циферблатів, які дають змогу вам налаштувати годинник під свій унікальний стиль.
✅Активація під час повороту зап'ястя: SmartX Ultra автоматично активується під час повороту вашого зап'ястя, що дає змогу вам швидко та зручно перевіряти час та іншу інформацію, не вдаючись до натискання кнопок.
✅Новий застосунок Wear Pro: пропонує додаткові функції та можливості для керування вашим смарт-годинником. Ви зможете налаштовувати сповіщення, вибирати циферблати та багато іншого.
✅Незалежний рингтон: SmartX Ultra дає змогу налаштувати незалежний рингтон, що означає, що ви можете вибрати індивідуальний дзвінок для сповіщень і дзвінків на годиннику. Це допоможе вам швидко розпізнати важливі події та відрізнити їх від інших.
✅Моніторинг атмосферного тиску: Ви зможете бути в курсі прогнозу погоди
✅Безліч циферблатів у режимі очікування
🔥Бездротове заряджання
✅Режим нічника: дає змогу вам використовувати годинник як нічне підсвічування. Це особливо корисно під час читання в темряві або пошуку чого-небудь без увімкнення яскравого освітлення.
✅Калькулятор
✅Будильник
✅Траєкторія бігу: можуть відстежувати вашу історію бігу і показувати її на карті.
✅Тривалий термін роботи акумулятора: до 10 днів, без потреби заряджання.
✅Сумісність з Android і iOS зможете синхронізувати дані і отримувати повідомлення з вашого телефону на годиннику.
✅Матеріал ремінця Силікон

🔥🔥Ціна 1690грн, замість 2300

📲Скоріше замовляй у Дірект

📦Відправка новою поштою
💰Оплата при отримані

Увага! Даний товар знаходиться в герметичній блістерній упаковці, тому, обов’язково, перевірте цілісність блістера. У випадку виявлення дефектів упакування чи відправки вам хибного товару, будь ласка, повідомте нам одразу після отримання для заміни товару.
Після порушення цілісності блістера товар не підлягає поверненню. При виявленні у товару заводських несправностей ви можете повернути чи замінити його протягом 14 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:

Схожі товари