Всі категорії
Додати товар

Фітнес-браслет xiaomi mi band 5 фітнес-трекер м5 + ремінець ! + подарунок ( ремінець з...

325 грн

210 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

300 грн
Опис

Фітнес-браслет нового покоління FitPro Smart Band M6 став помітно покращеною версією попередника і отримав ряд нових функцій.

Smart Band M6 отримав екран діагоналлю 0.96", для якого доступно більше сотні анімованих циферблатів із персонажами популярних мультфільмів та аніме.

Браслет моніторить серцевий ритм протягом усього дня, формуючи добовий графік та попереджаючи про аномалії ЧСС. Крім того, Smart Band M6 може відстежувати рівень насичення крові киснем (SpO2), вести моніторинг якості та тривалості сну.

Місткість акумулятора становить 80 мА*год, за даними виробника цього достатньо для 14 днів роботи. SmartBand M6 - Найочікуваніша новинка

Зустрічайте довгоочікувану новинку – спортивний браслет M6 Band. Виробники наділили шосту версію SmartBand новинками, які вам сподобаються. Розширені функції, які допоможуть вам відслідковувати стан вашого здоров'я, визначення типу фізичної активності, ще більше вбудованих циферблатів і, ймовірно, довгоочікуване - збільшений екран.

Так само, гаджет став виглядати ще сучасніше, за рахунок відсутності товстих відступів зверху і знизу. Дисплей витягнувся майже до країв.

Новий гаджет надасть вам на вибір понад 130 нових циферблатів, а також можливість проявити креативність і створити свій індивідуальний циферблат, використовуючи своє фото та пресети.

Ремінець Milanese Loop для фітнес-трекера Xiaomi Mi Band 5 - це стильний, зручний і практичний аксесуар, який стане прекрасним доповненням до вашого фітнес-трекеру і додасть яскравих фарб у ваш повсякденний образ.

Металева конструкція рамки і ремінця аксесуара виконана з урахуванням розмірів капсули розумного датчика Mi Band 5, забезпечуючи надійне кріплення і безпека вашого фітнес-трекера. Завдяки зручному кріпленню Mi Band 5 можна легко встановити або вилучити в будь-який момент.

Застібка-магніт міцно прилягає до ремінцю і дозволяє максимально точно налаштувати браслет по розміру вашої руки для комфортного носіння.Різноманітність забарвлень ремінців Milanese Loop для Xiaomi Mi Band 5 дозволяє підібрати аксесуар до фітнес-трекеру згідно вашим перевагам. Аксесуар прекрасно підійде як для жіночої, так і для чоловічої руки.Інші кольори ремінців Ви так само можете знайти на сайті або попросити менеджера відправити всю колірну гамму.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари