Всі категорії
Додати товар

Годинник montblanc 1858 small second limited edition pilot

60000 грн
Опис

Дуже красивий годинник Montblanc 1858 в стилі перших пілотських годинників від мануфактури Minerva 1930-х років, якою зараз володіє компанія Montblanc. Лімітована серія з 858 шт.

Стан – вживаний, але в чудовому стані. Присутні сліди на корпусі та застібці. Додаткові фото/відео – по запиту.

Комплект повний - годинник, коробка, книжка, картка оригінальності, оригінальний шкіряний ремінець з алігатора + оригінальна застібка з гравіруванням логотипа. Декілька нових ремінців додатково.

Параметри:

Ref. 113860
Механізм – MB 23.03 (ETA6498-1 на базі Unitas 6498), з обробкою від Монтблан, з ручним заводом. Запас ходу – 46 годин. Такий механізм ставили ще в Panerai та в кишенькові годинники. Завод відчувається дуже приємно.
Діаметр – 44 мм, товщина – 10,95 мм. Має дуже зручну посадку на руці за рахунок товщини.
Скло – випукле, сапфірове
Корпус – нержавіюча сталь, з обробкою дуже високого рівня.
Особливості – ручний завод, відкритий механізм з обробкою, сапфірове скло з обох боків.
Цифри - об’ємні, з люмом SuperLuminova, вінтажного кольору. Стрілки – пілотські кафедральні, теж мають люм та такий самий колір. Заводна коронка містить фірмову зірку Монтблан, дуже зручна.
Циферблат – Чорний матовий, з вінтажним логотипом Монтблан. В живу все разом виглядає дуже красиво та має високу читаємість, як і має бути в пілотських годинниках.
Водозахист – 30 метрів
Ремінець зі шкіри алігатора + додаткові нові ремінці.
Розмір кріплення браслета/ремінця – 22 мм.

Офіційна ціна – 3.220 €

Історія:

Компанія Монтблан була заснована у 1906 році і спеціалізується на виробництві люксових пишучих інструментів, шкіряних виробів найвищої якості, годинників та ювелірних прикрас. У 2016 році компанія Річмонд Груп придбала старовинну мануфактуру Fabrique d'Horlogerie Minerva SA, яка бере початок своєї історії ще з 1858 року. Після придбання, вона була передана в керування компанії Montblanc для випуску люксових годинників. Назва колекції цього годинника якраз відповідає року заснування мануфактури Мінерва.

Сьогодні марка так само входить до Richemont Group, разом з такими відомими люксовими брендами, як IWC, Panerai, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Vacheron Constantin, A. Lange & Söhne, Piaget, Van Cleef & Arpels, Roger Dubuis та інші.

Дизайн цього годинника є знаковим для пілотів, як і всі дизайни годинників Dirty Dozen - IWC Big Pilot, Zenith, Longines, Breitling чи Stowa.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Водонепроникність:
До 30 м (дощ, умивання)
Матеріал ремінця:
Стиль:
Механізм:
Тип кріплення:
Циферблат:
Принт:
Без принту

Схожі товари