Всі категорії
Додати товар

Годинник skmei 1412 si

300 грн
Опис

Ця модель годинника є цікавою за поєднанням дизайнерської задумки і функціоналу. У ній є будильник, тому ви зможете підстрахуватися на випадок, якщо телефон звучить дуже тихо або може не дотримати зарядку вночі. Секундомір допоможе на кухні і в спорті.

Користь функції підсвічування хочеться особливо підкреслити. Завжди неприємно включити телефон, щоб подивитися час і заплющити очі від яскравого кольору. Особливістю підсвічування в цьому годиннику є той факт, що вона світить помірно. Таке світло буде приємний очам в темряві.

Корпус годинника 1412 зроблений з пластику ABS, ремінець - з PU. Саме за рахунок того, що основна частина годин зроблена з синтетичних матеріалів, вони вийшли такими легкими - всього 20 гр. Незрівнянно більше легкими в порівнянні з класичною металевої Монтаной.

Тип кріплення - ремінець з безліччю отворів. Завдяки йому можна зручно застебнути годинник на будь-який руці. Можливо дитині годинник будуть завеликі. Для нього краще підійдуть дитячі моделі з невеликими ремінцями.

Застосування

Годинники Skmei 1412 виглядають класично. Вони підійдуть для щоденного використання: ходити на роботу, виходити на прогулянку і тусовку.

Для міських подорожей Skmei 1412 теж підійдуть. Вони мають водостійкість 5АТМ, що означає, що їм не страшні дрібні бризки від дощу або від миття рук. Однак в цілому водні умови вони переносять гірше. Тому не варто в них занурюватися під воду. Також якщо на годинник потрапила вода, не варто натискати кнопки, оскільки вода може затекти і зіпсувати внутрішній механізм.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари