Всі категорії
Додати товар

Смарт-годинник lige 0223b

850 грн -6% 799 грн
Опис

Смарт-годинник Lige 0223B

КомпаніяLige, що займається виробництвом смарт гаджетів, розширила свій модельний ряд свого розумного годинника, новинкою:Lige 0223B.

Lige 0223B- це універсальна модель з оригінальним дизайном та високоякісними матеріалами та всіма необхідними функціями на кожен день. Цей годинник створений для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і йде в ногу з часом, але не змінює свого стилю.

Дизайн смарт годинникаLige 0223Bстильний і лаконічний. Годинник поставляється в картонній коробці, стандартна комплектація: годинник, зарядний провід та інструкція. На корпусі годинника є одна фізична кнопка, якою можна увімкнути та вимкнути годинник/ повернутись на головний екран. Позаду на девайсі є оптичний датчик, магніти для заряджання та дві металеві пластини для вимірювання ЕКГ.

Корпус годинника виготовлений з міцного цинкового сплаву, який захищений від води та пилу за стандартом IP67 (IPX7), завдяки чому ви можете мити руки, приймати душ і тренуватися. Плавний перехід від вигнутого скла 2.5D до металевого корпусу годинника знижує товщину корпусу до 9 мм, що робить годинник тонким і стильним. Ремінець смарт годинника Lige 0223B зроблений з приємного на дотик силікону, ширина ремінця 22 мм і його можна замінити на будь-який інший.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:
Стиль:
Механізм:
Тип кріплення:
Циферблат:
Продавець
peras...
perasperaadastra2021
Старокостянтинів
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари