Всі категорії
Додати товар

Смарт годинник zeblaze vibe 7 lite black 2023

899 грн
Опис

ОПИС

Особливості:
Для відображення інформації використовується сенсорний IPS-екран з діагоналлю 1,47 дюйма, роздільною здатністю 360 x 360 пікселів та щільністю пікселів 326PPI. Екран також підтримує функцію дисплея Always-on.
Годинник працює від акумулятора ємністю 280 мАг, що забезпечує до 5 днів роботи в інтенсивному режимі, до 14 днів у звичайному режимі та до 25 днів у режимі енергозбереження.
Опції голосового дзвінка: Підключення одним торканням, голосовий дзвінок, голосовий помічник, панель набору номера, останній дзвінок, контакт, Відхилення дзвінка.
Характеристики годинника: час/дата, автоматичний перехід на літній час, секундомір, таймер, будильник.
Моніторинг здоров'я: частота серцевих скорочень на зап'ясті (постійна, щохвилини), добова частота серцевих скорочень під час відпочинку, вимірювання рівня SpO2 (кисню в крові), артеріальний тиск, тренування дихання, здоров'я жінок, оцінка сну та висновки, відстеження опіків калорій.
Щоденні інтелектуальні функції: Інтелектуальні повідомлення (дзвінки, текстові повідомлення, повідомлення Gmail та додатків для смартфонів), синхронізація погоди, керування музикою на смартфоні та камерою, пошук мого телефону та годинника, режими не турбувати, сидячий сигнал тривоги. Нагадування про пиття води, калькулятор, пароль, завантаження програми.
Функції відстеження активності: запис активності, лічильник кроків, положення стоячи, панель переміщення (відображається на пристрої після періоду бездіяльності; пройдіть пару хвилин, щоб скинути його), автоматична мета (Вивчає рівень активності та призначає щоденну Мету кроку), спалені калорії, темп та відстань у часі.

Спортивні режими

Система:
Ходьба, біг, біг у приміщенні, їзда на велосипеді на відкритому повітрі, скелелазіння, силові тренування, баскетбол, бадмінтон, еліптичний тренажер, настільний теніс, Йога, скакалка, гребний тренажер, теніс, бейсбол, регбі, регбі велотренажер.

Програми FitCloudPro:
Футбол, плавання, бігова доріжка, безкоштовні тренування, аеробіка, ходьба у приміщенні, їзда на велосипеді, танці, присідання, обручі, гольф, стрибки у довжину, волейбол, степінг, верхова їзда, хокей на траві, Тай-Чі, волан, бокс , ходьба на свіжому повітрі, Біг по пересіченій місцевості, лижі, гімнастика, Хокей з шайбою, Тхеквондо, максимальне поглинання кисню, ходунки, походи, легка атлетика, тренування талії та живота, карате, фінішування та розслаблення, функціональне тренування, фізична підготовка, стрільба з лука, гнучкість, Змішана аеробіка, латинський танець, вуличний танець, безкоштовні спаринги, балет, австралійський футбол, бойові мистецтва, Скелелазіння по сходах, гандбол, боулінг, сквош, керлі спорту, американський футбол, ручна їзда на велосипеді, рибалка, фрісбі, народні танці, гірські лижі, Зимові види спорту, заспокійлива медитація голови, основне тренування, катання на ковзанах, фітнес-ігри, аеробіка, групові вправи, Бойова гімнастика, вісь плеча, боротьба, фехтування, Софтбол, Поодинокі ігри, бари, роликові ковзани, дартс, пікебол, HIIT, стрільба, джиу-джитсу, скейтбординг, беговел, роликові ковзани, паркур, дайвінг, серфінг, снорклінг, підтягування скелелазіння, стрибки у висоту, банджі-джампінг, марафон.
Додаток

Назва програми: FitCloudPro
Сумісність зі смартфоном: Android 5,0 або iOS 10,0 та вище.
Матеріали

Корпус: цинковий сплав
Кнопка: цинковий сплав
Пряжка: пластик
Ремінець

Матеріал: міцний та зручний ремінець із рідкого силікону.
Ширина: 22 мм, сумісний зі стандартними швидкознімними ремінцями для годинника 22 мм.
Коло зап'ястя: 130-235 мм

Вимірювання

Розмір циферблату: 49 х 49 х 13 мм
Вага: 66,5 г із браслетом, 47,5 г без браслета.
Розмір упакування (Д x Ш x В): 162x95x35 мм
Вага упаковки: 215 г

Відправка "надійна оплата"будь-якою поштою або по передплаті Новою поштою

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:
Механізм:
Тип кріплення:
Циферблат:

Схожі товари