Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Audemars piguet edward quantieme perpetuel extremely rare 25799bc

34900 грн
Опис

Виробник: Audemars Piguet

Обмін
Торг

ОПИС

Фіксована ціна: 3490 г

До Вашої уваги шедевральний неовитажний ультрарідкий Адемар Піге Quantieme Perpetuel Автомат, з циклом високосного року!
Дуже малого тиражу!
Найрідкісніший колекційний екземпляр!
Одемар Піге.
Audemars Piguet — одна з найстаріших мануфактур високої годинникової єреї

Audemars Piguet є єдиним традиційним швейцарським виробником годинника, який досі належить родині навіть через 140 років.

Your attention is a masterpiece neo-vintage ultra-rare Adémar Piguet Quantieme Perpetuel Automatic, with a leap year cycle!
Very small circulation! No this model on the stock exchange or exhibitions!
Rare collectible!
Audemars Piguet
Audemars Piguet is one of the oldest manufactories in the high-end watch industry.

Audemars Piguet is the only traditional Swiss watchmaker still owned by the family even after 140 years.

Батьки-основники Жуль-Луї Одемар і Едвард-Огюст Піге виходили з традиційних годинникових сімей, які базувалися в Ле-Брассі, Швейцарія, Швейцарія, у Валле-де-Жу. Обидва закінчили навчання як годинникар і заснували сімейний бізнес 1875 року. Audemars надихнувся інноваційними рухами та взяв на себе технічне керування, тоді як Піге присвятив себе комерційним завданням і був одним із перших годинникарів, які відкрили філії продажів у Європі й Америці.

З 1881 року компанія "Audemars, Piguet&Compagnie" була зосереджена на виробництві високоякісних кишенькових годинників з особливою цікавістю до виробництва під власною назвою, а не до інших брендів. "Велике ускладнення" 1889 року стало першою подією в історії молодої компанії мануфактури: представленим на Всесвітній виставці в Парижі.

"Велике ускладнення"

Вічний календар Едварда Піге
1889 року став першою подією в історії молодої компанії мануфактури: "Велике ускладнення", представлена на Всесвітній виставці в Парижі, отримало спеціальний приз. Вперше кишеньковий годинник поєднує в собі кілька ускладнень: хронограф, тривалий календар і хвилинний ретранслятор.

Невелика студія в будинку батьків Одемора швидко більше не відповідала вимогам, тому виробниче підприємство довелося побудувати 1907 року. Цей завод, як і раніше, є штаб-квартирою мануфактури. Після Першої світової війни мануфактуру перейшла до синів засновників. Велика депресія також встановила Audemars Piguet майже на межі банкрутства, тільки відновлення виробництва для іноземних брендів могло врятувати компанію від кроху.

Основа для успішного росту та успіху бренда була створена в післявоєнний період. AP виробляла ультратонку ручну заводку та автоматичні калібри, наприклад, у Jules Audemars.

Пропонована модель наручних годинників є класичною швейцарською спадщиною бренда Audemars Piguet. У 1875 році годинниковий майстер Жуль-Луї Одемар, який здобув дедалі більше замовлень на свої вироби від своєї дружини торгових будинків, об'єднався зі своїм другом дитинства талановитим торговцем Едуаром-Огюстом Піге. Так була зареєстрована торгова

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Продавець