Всі категорії
Додати товар

Годинник спортивний gps пульсомір amazfit stratos original

2500 грн
Опис

Виробник: Xiaomi

Оригінальна глобальна версія годинника Stratos A1619 від Huami (входить до групи Xiaomi). Має наступні характеристики:
1) Гарна автономність повсякденного носіння (до 7 днів), якщо в режимі трекінгу активності з GPS+пульс - до 20 годин;
2) GPS ловить швидко та не відпадає в процесі трекання;
3) Скло та поверхні годинника не піддаються подряпинам, які можна спостерігати на копіях.
Перевірити всі ці параметри можна в Києві на вихідних.

Корпус годинника виконаний з карбону, кераміки й ударостійкого скла Gorilla Glass і це робить його досить міцним для повсякденного життя і активних занять спортом. Є підтримка підрахунку показника VO2max. Цей параметр показує максимальну швидкість засвоєння кисню організмом людини. В якійсь мірі, VO2Max може використовуватися для оцінки спортивної підготовленості людини. Чим вище показник - тим вище тренованість людини. В іншому, Stratos - це функціональни спортивний годинник з розвиненою смарт-функціональністю. Крім широкої роботи з повідомленнями, годинник оснащений вбудованою пам'яттю для зберігання треків музики і відтворення їх через бездротову гарнітуру.

Рівень автономності від 3 днів до 1 тижня при різній частоті тренувань. З під'єднаним нагрудним датчиком пульсу до 6 годин, тобто достатньо для подолання марафонської дистанції. Без використання нагрудного датчика, автономність значно зростає (в 3-4 рази). Годинник може фіксувати активність в режимі GPS і вбудованого (оптичного) датчика пульсу близько 20 годин. Цього достатньо для подолання повного Ironman. Активності, після синхронізації годинника зі смартфоном, моментально з'являються в Strava та інших під'єднаних спільнот для атлетів.

Вбудований (оптичний) датчик пульсу для довгих дистанцій показує адекватні цифри. В разі потреби аналізу динаміки серцебиття на спринтерських дистанціях, можу порекомендувати якісний нагрудний датчик пульсу. Він автоматично конектиться, стабільно працює та показує точний пульс у реальному часі.

Тому, якщо ви хочете якісний девайс, з яким зможете будь-де бігати, плавати, їздити на вело, навіть подалати повний Ironman, не кажучи вже про Марафон, то це саме те, що треба. Якщо в Києві, розкажу й покажу всі моменти, можна буде протестувати за всіма параметрами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Механізм: