Всі категорії
Додати товар

Вінтажний годинник croton, italy vintage 70-x років

4500 грн -40% 2700 грн
Опис

Ефектний, модний Вінтажний годинник, класичного дизайну, ремінець з натуральних перлів, циферблат з перламутну, ювелірний сплав золотого тону ( позолота), кварцевий механізм, Від відомого бренду Croton. Italy vintages 70-х років

Рідкісна знахідка.

Перли це завжди гарно і актуально

Історія Бренду Croton

З моменту свого створення в 1878 року, годинники Croton були відомі як представники виразної майстерності швейцарських годинникарів і експансивної творчості італійського стилю. В італійському ландшафті лежить місто, історично відоме інтелектом, силою та фізичною красою своїх мешканців; КРОТОН.
Годинники Croton, засновані в місті на півдні Італії, відомому своїм мистецтвом, архітектурою та модою, почали свою подорож, швидко ставши відомим у регіоні як якісний продукт, виготовлений талановитими годинникарями. Створений завдяки неперевершеним навичкам і досвіду швейцарських годинників у поєднанні з майстерністю та чуттям Італії, Croton Watches перетворився на найкращий годинниковий бренд, який збереже повагу та довіру своїх клієнтів на довгі роки.
Оскільки Croton розвивався протягом багатьох років і залишався відданим постачанню якісних та інноваційних годинників, натхненних своїм походженням, він залишався вірним своїм принципам дизайну, постійно прагнучи досягти переваги як у своїй відомій технології, так і у своєму стилі. До середини 1900-х років Croton Watches став широко відомим і затребуваним брендом, відомим своїм класом, майстерністю та точністю.

-Прикраса в ідеальному стані.
-Марковані Croton.
-Італія 70-х років.
-Мають колекційну цінність.
-Розмір: 18,5× 2 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Водонепроникність:
До 50 м (дощ, умивання, душ)
Матеріал ремінця:
Стать:
Стиль:
Механізм:
Тип кріплення:
Циферблат:
Принт:
Без принту

Схожі товари