Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Michael kors

4000 грн
Опис

Оригінальні годинники Макл Корс.
Для чоловіків та для жінок підходять.

Відправка кожен день!
Будь-яким способом відправляємо - наложенним платежем, через шафу, будь-якою поштою.

Є питання? Потрібно фото в живу? Пишіть! 📨🙂

Michael Kors – це один із найвідоміших і найпопулярніших Американських брендів у всьому світі. Годинник Michael Kors повністю відповідає філософії бренду – одночасно яскравий, розкішний, при цьому неймовірно зручний – одним словом Американська оригінальна якість.

Модний бренд Michael Kors поєднує сучасний погляд на дизайн із традиціями вартового мистецтва. Годинник буде актуальним як для молоді, так і для старшого покоління. І звичайно, найбільш цікаві вони будуть людям, які знаються на брендах і не бояться це демонструвати.
Оригінальні вироби Michael Kors завжди реалізується тільки в повній комплектації з фірмовою шкіряною коробочкою. Корпус наручного годинника доповнюється гравіюванням. Це логотип бренду Michael Kors. Також на корпусі годинника вказується інформація про рівень водозахисту.
Michael Kors робить аксесуари якості люксового сегмента, при цьому за ціною їх вироби доступні кожному покупцю.

Корпус та браслет виконаний із високоякісної нержавіючої сталі 316L з PVD (ПіВіДі) -покриттям.

Годинник Michael Kors це стильний аксесуар із категорії fashion-годинників.З додаткових функцій, які передбачені в цій моделі Michael Kors – хронограф з секундоміром та апертурою. Керування функціями хронографа відбувається за рахунок кнопок, які розташовані зверху та знизу від приводної головки. Щоб запустити/зупинити хронограф необхідно натиснути на верхню кнопку, а скидання показників – на нижню. Також на циферблаті розташован додатковий ціферблат із секундоміром. Апертура – додаткове віконце з датою.

Клас вологозахисту 100WR 100 м (10 атм) – це 100% водозахист від дощу і в цьому годиннику можна приймати душ и також плавати и приймати ванну.

Скло – Мінеральне з підвищеною стійкістю до подряпин та випадкових ударів.

Годинник Michael Kors має Японський годинниковий кварцовий механізм Miyota (Мійота).

Японський часовий кварцовий механізм Miyota.
Кварцовий механізм японського бренду Miyota (Мійота) на сьогоднішній день найпопулярніший у виробництві різних годинникових брендів.
Виробник Miyota, що виробляє годинникові механізми, входить до складу концерну Citizen Watch, який займає першу позицію у продажу годинників та має 20% обсягів продажів у світі. Винятковою характеристикою бренду є те, що механізми Miyota (Мійота) для годинника збираються тільки в Японії, і відповідають Японським стандартам якості, що забезпечує годинниковим виробам високу надійність та точність у роботі та довговічність експлуатації виробів.
Завдяки найвищим технічним характеристикам японські механізми Miyota складають конкуренцію провідним швейцарським виробникам за якістю виробів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Стиль:
Класичний Елітний
Механізм:
Тип кріплення:
Циферблат:
Продавець
kristina__90
kristina__90
42% виконаних замовлень
Була