Всі категорії
Додати товар

Ремінець apple watch silicone 42/44 mm white

200 грн
Опис

Стильний силіконовий ремінець для Apple Watch. Цей універсальний ремінець для Apple Watch. Він виготовлений із спеціального виду силікону, званого фторэластомер. Він абсолютно безпечний, не викликає алергічних реакцій при постійному носінні. Розмір силіконового ремінця для Apple Watch ідеальний. При заміні він встановлюється в пази на Apple Watch, як влиті. До якості виконання зауважень немає. Всі елементи закруглені, не виступають і не викликають негативних відчуттів. Силиконовый ремешок для Apple Watch достаточно мягкий и упругий. Не выгорает при воздействии на него ультрафиолета. При сильном загрязнении его можно мыть, современными моющими средствами. А так стоит просто протереть влажной салфеткой и он будет как новый.
Элегантно и в то же время спортивно смотрится, в сочетании с Apple Watch, как на женской, так и на мужской руке.
Специально разработанная застёжка типа - pin-and-tuck на сто процентов защищает владельца от расстегивания браслета и утери Apple Watch.
Цей силіконовий ремінець для Apple Watch абсолютно гладкий, має підвищену міцність на розрив, щільно прилягає до зап'ястя не викликаючи дискомфорту. Універсальність силіконового ремінця для Apple Watch підкреслить ваш стиль і стане ідеальним захистом від втрати вашого гаджета.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була