Всі категорії
Додати товар

Новий сірий берет с вишивкою бісером. accessorize. англія

500 грн
Опис

Новий берет базового сірого кольору с вишивкою бісером. Accessorize. MONSOON – англійська торгова марка, заснована в 1972 році, об'єднала під своїм крилом дві популярні у Великій Британії та в усьому світі торгові марки – MONSOON та ACCESSORIZE. Бренд ACCESSORIZE створювався вже в парі - Пітером Саймоном та Монікою Чонг і представляє величезний асортимент стильних жіночих аксесуарів - сумок, головних уборів, шарфів, парео та палатинів, прикрас для волосся, біжутерії, взуття, білизни, подарунків. Хоча починали вони із продажу ювелірних виробів. Перший магазин «Accessorize» відкрився 1984 року

Преміальна якість матеріалу 90 % вовна. Матеріал міцний та щільний, приємний до тіла. Берет прикрашений 5 зірками вишитими чорним бісером по периметру берета.

Берет є досить універсальним головним убором: його можна поєднувати як з класичним пальто, так і з негабаритним бомбардувальником. Один і той же берет можна носити по-різному, в залежності від вашого настрою. Так що кожен раз можна створювати нові образи: можна кокетливо зрушити його в сторону, і підняти, створивши невеликий конус, і підсунувши до потилиці.

Стан новий з паперовою биркою, без дефектів
У магазині ще багато унікальних та нових речей, в тому числі взуття та сумок, шапок та шарфів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Вовна
Стать:
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Абстракція

Схожі товари