Всі категорії
Додати товар

Стильний вовняний капелюх christys fedora преміумкласу федора кришталевий

1800 грн
Опис

Стильний чоловічий капелюх федора від преміального англійського бренда Christys London. Made in England.

Роздрібний прайс від 150 до 200 фунтів стерлінгів

Стан ідеальний

Розмір SM

100% Вовна

Назва точної моделі невідома, судячи з корони, полів і стрічки найбільше схожа на - Christys Hats Casablanca Fur Felt Fedora Hat (Добавіл на 10 фото). На 9 фото показав корону зверху, вона має таку ж форму, як і капелюх на 10 фото. Решта відфотографувала з неправильною формою корони, тому що під час надягання капелюха корона набуває форми з опуклою краплею посередині як на 9,10 фотоther це врахувати.

Про бренд:

Christys' Of London — це компанія, яка посідає третє місце в десятці найкращих брендів капелюх у всьому світі! Без перебільшень, найстаріший і найшанованіший фірма, що виробляє капелюхи у світі. Christys була створена 1773 року, і відтоді є сімейним бізнесом для восьми поколінь сім'ї Крісті. Капелюх компанії носять королі та монархи впродовж уже практично 250 років. У наш час, капелюхи Christys можна побачити на «відомих головах» Джастіна Тімберлейка, Кейт Мосс, Джоіла Маддена й багатьох інших.

Бренд Christys' створив 1773 року Крісті Міллер, облаштовуючись в Единбурзі тонкощами капелюшної майстерності. До 1824 року фабрика Christys’ розміщувалася в східній частині Лондона. У Музеї капелюх у Стокпорті зберігається колекція знаменитих головних уборів Christys', над створенням яких трудилося вісім поколінь династії Крісті.

У 1850-х рр., завдяки коханню принца Альберта до вишуканих капелюхів, про фабрику Christys' дізнався британське подвір'я. Піддані королеви Вікторії та члени монаршої сім'ї оцінили неперевершену майстерність ремісників, увагу до деталей, якість пошиття та матеріалів.

Хомбург від Christys' носили головний герой роману «Криттєвий батько» Віто Корлеоне та сер Вінстон Черчилль. Серед шанувальників бренда багато сучасних знаменитостей: Кара Дельвін, Кейт Мос, Джастін Тімберлейк, учасники групи The Libertines.

Фірмові червоні коробочки з позолоченим написом «Christys London» можна знайти в бутиках 44 країн світу. Високі вимоги, які 200 років тому Крісті Міллер пред'являвся до матеріалів, дизайну та пошиття капелюха, досі не втратили актуальності, тому покупці головних уборів Christys завжди впевнені в якості товару.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • S/56
  • M/57
Матеріал:
Вовна Бавовна
Сезон:
Весна Літо Зима Осінь

Схожі товари