Всі категорії
Додати товар

Панама унісекс літня двостороння морська хвиля червона

242 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Панама Двостороння Морська хвиля (NEW), Унісекс
Панама — просто незамінний головний убір для спекотної пори року. Хай куди Ви збиратиметеся — у похід, на риболовлю, пляж або пікнік — панама захистить голову та шию від палючого сонця, а Вас — від теплового удару. Панама виготовлена з якісної бавовни. Ця панама підходить як хлопцям, так і дівчатам. Розмір універсальний, підходить дорослим і підліткам.

Панама — головний убір.
Найчастіше панамою називають легкий капелюх із пружними крисами з особливого сорту соломи — токілья. Однак це слово використовують для позначення та інших головних уборів:
-Головний убір зі щільної тканини з вузькими крисами. В англійській мові цей головний убір називають Bucket Hat (шляп-відро).
-Головний убір із тканини до військової форми в деяких арміях світу.
Панама — національний головний убір Європейської армії. «Панамські капелюхи» виготовляються не тільки в Європі, але й у низці інших країн Латинської Америки, проте головним виробником залишаєтьсяквап. Визнаний центр панамоплетення — Куенка, третє за розмірами еквадорське місто.
Своє ім'я головний убір отримав завдяки тому, що отримав свою популярність у Європі та США під час будівництва Панамського каналу.

Размер: 55-60см

Переваги панам:

Практичність — такий головний убір не має строгих контурів, завдяки чому він не деформується під час транспортування в сумці або валізі.

Універсальність — сучасні панами підходять практично до будь-якого стилю одягу та типу обличчя. Досить лише правильно підігнути поля або додати оригінальний аксесуар, і ви матимете чудовий вигляд.

індивідуальність — тільки вам приймати рішення, як сидітиме панама на вашій прекрасній голові. А це означає, що одна й та ж модель завжди матиме різний вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари