Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Панама gi класична рожева

300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Розмір:
Чоловічий: 58-60
Жіночий: 54-56
Дитячий: 48 та 52

Тканина: Еліт Коттон
Бавовна: 96%, Лайкра: 4%
Щільність: 160 гр/м.кв.
Матеріал підкладки: Бавовна

Колір: рожевий

Доставка 2-5 днів

TM "Gi" - український бренд молодіжного одягу

Ми щиро раді, що ви вибрали одяг торгової марки «Gi». Концептуальне виробництво чоловічого та жіночого одягу – ось наша стратегія.
Вибір - прийняття одного правильного рішення з безлічі варіантів. Сучасний ритм життя нав'язує свою шалену швидкість, тому ми просто зобов'язані діяти швидко в будь-якій сфері, будь то будинок, робота, відпочинок. Але як зробити правильний вибір? ТМ «Gi» - молодий та амбітний український бренд одягу для чоловіків та жінок, який зробить ваш вибір трохи легшим. Адже одяг є як формою самовираження, так і необхідністю.
Для багатьох людей вибір потрібної речі обтяжливий та енерговитратний. Знаючи це, наш дизайнер разом із технологами при розробці нових моделей проводить ретельний аналіз кожної деталі. Чоловічі поло, кофти на блискавці, зимові та літні спортивні костюми, джинси скіні, худі та світшоти, а також жіночий одяг створюються з урахуванням усіх нюансів для зручності та комфорту нашого клієнта.
Переглядаючи моделі в нашому інтернет-магазині, завжди наголошуйте на моделі, які найбільше підійдуть саме вам. Звертайте увагу на стиль та колір. Завжди звертайте увагу на деталі, застібка-блискавка, комір, манжет або принт, адже з них складається ваш образ.
Один з наших пріоритетів – зручний та комфортний одяг для чоловіків та жінок
Напередодні кожного сезону ми готуємо колекцію, яка буде відповідати всім потребам повсякденного життя, будь то діловий образ, заміський відпочинок або заняття спортом.
Спокійна кольорова гама тонко демонструватиме відмінний смак власника, якісна фурнітура підкреслюватиме високий клас моделі, а цікавий принт додасть екстравагантності.
Наш одяг для жінок і чоловіків саме той, який давно хотілося. Ви не знайдете аналогів, тому що своїм пріоритетом ТМ «Gi» визначила девіз #неординарні #notordinary.
При дбайливому догляді, придбана Вами річ, прослужить дуже довго, а блискавки, гудзики застібки або принт залишаться в ідеальному стані весь термін експлуатації.
Повсякденний одяг для чоловіків та жінок – не єдиний наш профіль.
ТМ «Gi» - це також виробник спецодягу. У нас можна купити корпоративний одяг:
- світшоти, футболки для офіціантів та іншого персоналу ресторанів;
- костюми для косметологів та інших співробітників косметологічних кабінетів, клінік;
- робочі комбінезони для співробітників промислових підприємств, СТО, Автомийки.
Робити замовлення в нашому магазині дуже зручно, ви зможете знайти потрібні моделі у відповідних рубриках, вибрати розмір, необхідну кількість одиниць, при необхідності додати коментар та перемістити їх у кошик, заповнити форму зворотнього зв'язку. З вами зв'яжеться наш менеджер, який, при необхідності, проконсультує вас щодо розмірної сітки, та особливостей тієї чи іншої моделі та передасть ваше замовлення на відправку.
І пам'ятайте: «Різниця між стилем і модою – в якості». Для нас дуже важливо зробити так, щоб покупка вам принесла задоволення!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари