Всі категорії
Додати товар

Крислатий капелюх з широкими полями капелюшок федора з широкою стрічкою рр 56-57см

399 грн
Опис

є інші варіанти фетрових капелюшків з вовни! перейдіть за посиланням на мій профіль. ще більше брендового білизни і купальників в моєму магазині https://shafa.ua/member/silk_lingerie Дами можуть носити ці аксесуари абсолютно з будь-яким одягом, будь то шифонова блузка, діловий костюм або тренч. Навіть прихильники панк-культури і глем-року в наш час не відмовляються від такого елемента, як фетровий капелюх. Якщо вона відмінно виглядає з шкіряною курткою і черевиками, то чому ні? Головне - не забувати про власному стилі і не боятися поєднувати непоєднуване! очень модная шляпа качественного и известного на весь мир бренда m&s !
модель из каталога M&S Collection Pure Wool Ribbon Fedora Hat
из натуральной шерсти. состав- 100% wool/шерсть
подойдет как на осень, так и на зиму.
черный классический цвет.
козырек немного идет волнами, но если вы хотите изменить его форму это можно)
размер указан с-м/смол-медиум, на обх головы 56-57см/ поля 7,5см
состояние идеально новое

Флоппи – широкополая шляпа с гибкими полями. Фасон шляпы был особенно популярен в 70-х годах, поэтому флоппи отлично вписывается в модные нынче стилевые направления бохо и хиппи.
Тулія капелюхи невисока, має овальну форму, а поля середньої ширини і м'які, що лежать трошки хвилях. Величезним плюсом капелюхи з натурального фетру є те, що змінити її розмір можна, попередньо розпарити і натягнувши на болванку, щоб матеріал висох в новій формі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • S/56
  • M/57
Стать:

Схожі товари