Всі категорії
Додати товар

Кепка бейсболка біллі ейліш (billie eilish) з кільцями та ланцюгами чорна з білою емблемою

275 грн
Опис

Якісна кепка/ бейсболка Біллі Ейліш виготовлена зі 100% бавовни преміум'якості

ТОП ЯКІСТЬ

Металева застібка для регулювання

Щільність 230 г/м2

Якісний принт з емблемою співачки

Наша бейсболка надійно захистить вашу голову від сонячних променів. Вона
ідеально підходить для активного відпочинку та спорту

Правильна стабільна форма кепки

Ущільнений козирок

Якісні металеві кільця й ланцюг

Універсальний розмір ( 55 ― 60 см ) (регулюється ззаду фірмовою застібкою)

Цікаві факти про Біллі Айліш

- Все, що пов'язано з Біллі Айліш, неймовірно важко дається опису. Її голос, зовнішній образ, манера поведінки, відгуки, творчість — все це складно «вмістити» в рамки конкретного стилю або тренду, а припасувати під дотримання певних канонів — неможливо. Музику, яку вона створює в тандемі зрегулювання як щось середнє між жанрами поп, рок, треп і електропоп. Щодо тембру, Біллі — володарка сопрано. Однак академічні терміни щодо Айліш втрачають свій сенс. Журнал «The New Yorker» описує голос виконавниці як «хриплий і неврозумний, але здатний звучати тонко, чисто та пронизливо».
- Якось на модну вечірку Біллі прийшла... у піжамі. Так, вбрання було від Gucci, що, втім, не скасовує його функціонального призначення. Однак комплект тільки в межах заходу мав естетичний вигляд, Біллі водночас залишилася чітко в межах свого дивовижного стилю, де головним акцентом були і залишаються безрозмірні речі унісекс. До піжами Біллі підібрала чоловічі трекери з масивним декором у формі ланцюгів. У такому вигляді співачка стала уособленням зухвалої альтернативи нудній і пафосній класиці, продемонструвала беззаперечну вірність собі, а не моді.
- У виконавиці діагностичний синдром Туретта. Це захворювання, за якого людина мимовільно схильна до рухових і голосових тиків. Біллі зовсім недавнолейна в тому, що в неї така хвороба. Айліш давно навчилася пригнічувати прояви нервового розладу. Означно розповісти про це вона зважилася після того, як у мережі стали з'являтися змонтовані ролики, на яких були помітні деякі мандрівки в позиції артистки. Айліш вирішила визнати наявність синдрому, щоб припинити поширення цієї теми в мережі.
- Своєю першою закоханістю Біллі вважає почуття, що виникла до... Джастіну Біберу. Тоді майбутньої зірки було всього 12. «Він був тією самою людиною, у якій я була закохана. У своїх думках і він був закоханий у мене. І це було схоже на відносини» — ділилася дівчина в одному з інтерв'ю.
- Біллі відстоює свою активну соціальну позицію. Бувши неймовірно популярною, співачка стає прикладом і зразком для наслідування для мільйонів молодих людей. 2018 року Айліш на своїй сторінці у Facebook закликає молодіжну реєстрацію для участі в майбутніх виборах мера Лос-Анджелеса. «Ми маємо використовувати свою силу, щоб змінити ситуацію». Також Айліш досить категорично й емоційно говорить про зміну закону про право здійснюватирати. «Мухчини не мають робити вибір замість жінок. Ніхто не має права говорити жінкам, як вони мають проживати своє життя ».
- Біллі не має шкідливих звичок, вона не вживає алкоголю й не курить. Однак, як і багато творчих особистості, вона схильна до депресивних настроювань. Також Айліш одного разушнявшись, що має унікальну здатність набувати фізичних травм «на рівному місці». Розтягнення на щиколотці вона отримала 8 разів.

Дивіться інші моделі бейсболок Billie Eilish.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой