Всі категорії
Додати товар

Кепка бейсболка lil peep ( лив піп ) з кільцями і ланцюгами біла з чорною емблемою

355 грн
Опис

Якісна кепка/ бейсболка Lil Peep виконана з 100 % бавовни преміум якості

ТОП ЯКІСТЬ

Металева застібка для регулеровки

Щільність 230 гр/м2

Якісний принт з емблемою співака

Наша бейсболка надійно захистить вашу голову від сонячних променів . Вона
ідеально підходить для активного відпочинку та спорту

Правильна стабільна форма кепки

Ущільнений козирок

Якісні металеві кільця і ланцюг

Універсальний розмір ( 55 ― 60 см ) (регулюється ззаду фірмової застібкою)

Цікаві факти про Lil Peep

- 1. Псевдонім придумала його мати, з якою Густав був дуже близький. Вона любила називати сина «peep» (одним з варіантів перекладу на російську може бути дієслово «цвірінькати» або іменник «горобчик»), ну а — це скорочення від «little» («маленький»). Так що по-російськи псевдонім репера міг би звучати як «пташеня».
2. Улюбленою піснею артиста була композиція «Idk». зізнавався, що слухав її майже кожен день. 3. У своєму написав, що він «сексуально залежний» («sex»), але вміло це приховує.
4. У пісні «OMFG» співає про самогубство. Ця тема була дуже важлива для нього — співак зізнався, що довгий час страждав від депресії.
5. Першою татуюванням репера стала наколка на руці — це були ініціали його матері. Татуювання-річному Густаву набив його друг, поки вони тусувалися в гаражі.
6. Інша татуювання — «Get, » («Знімай вершки і помри молодим») — загадковим чином з'явилася на лобі співака. "Я прокинувся з написом 'помри молодим' на своєму лобі. Я охрінів. Але потім вирішив: 'окей, є і є'" — розповів артист в одному зі своїх інтерв'ю.
7. У серпні року оголосив себе бісексуалом .
8. Співак сам зізнавався в тому, що у нього були проблеми з наркотиками: одного разу в стрічці инстаграма репера з'явилася фотографія з написом «продуктивний наркоман» («productive»). Про це повідомляє "Рамблер".

Дивіться інші моделі бейсболок Lil Peep.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари