Всі категорії
Додати товар

Шапка жіноча на зиму в'язана тепла , сірий компелкт шапка+бафф, тепла шапка з снудом

650 грн
Опис

Шапка жіноча на зиму в'язана тепла , сірий компелкт шапка+бафф, тепла шапка з снудом

Зимовий утеплений комплект з хутром, шапка з помпоном еластична та м'яка, плетена пряжа. 
Пропонований нами сірий жіночий утеплений комплект шарф + плетена шапка - чудова ідея для подарунка дівчатам-підліткам або жінкам трохи молодшого віку. 
Цей функціональний, але чудово виготовлений набір складається з еластичного шарфу та шапочки. Зсередини снуд обшитий синтетичним хутром кольору слонової кістки, який є м'яким  та гарантує тепло. 
Цей колір чудово поєднується з сірим відтінком трикотажного полотна з акрилового волокна, з якого виготовлено кепку та вищезгаданий снуд. 
Ще одним елементом, що сприяє високій візуальній цінності жіночого утеплювального комплекту шапка-вушанка плетені + снуд, є логотип виробника на великій нашивці, розміщеній в центральній частині околиці шапки-вушанки. Жіночий утеплений светр-труба + плетені шапка - чудовий комплект для осінньо-зимового сезону. Жінки, які шукають сучасні доповнення до свого осінньо-зимового вбрання, можуть зупинити свій вибір на фантастичному утепленому жіночому комплекті шарф + плетена шапка. 
 Варто відзначити оздоблення, яке має кепка з цього набору. Це пухнастий, великий помпон. За кольором відповідає як білому хутру, так і кольору акрилового трикотажу. Широкий шов на шапці гарантує, що вона щільно прилягає до голови, забезпечуючи надійний захист від холоду.
 Жіночий утеплений комплект кофта + шапка в клітинку від нашого інтернет-магазину, відповідає сучасним модним тенденціям. 
Специфікація: Розміри ковпачка. Висота 21 см Ширина 19 см. Розміри шарфу. Висота: 17 смШирина: 21 см. Розмір: універсальний - розтягується. Матеріал: 100% - акрилове волокно, еластичне, пружне, м'яке і тепле. Колір: сірий. Зверніть увагу: в тканину вплетена ніжна золотава нитка. Виріб вимірюється рівно - без розтяжки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари