Всі категорії
Додати товар

Зимова шапка на хлопчика lenne р.52

180 грн -17% 150 грн
Опис

Крутезна шапка на 1-2,5 роки тепла зручна комфортна. Заміри довжина спереду 16 сзаду 20 ширина 20-22, тягнеться. Колір темно синій. Lenne – це сімейна компанія з Естонії, сферою діяльності якої є дизайн та виробництво дитячого верхнього одягу під брендом Lenne, заснована у 1991 році. Основний асортимент фірми складають комбінезони, куртки, штани, шапки та рукавиці для дітей. На рік Lenne виготовляє понад 350 000 виробів 250 різних моделей.

Складові успіху Lenne – це ефективне виробництво, висока якість та оригінальний дизайн. Якість продукції гарантує багаторічний досвід виготовлення дитячого одягу, використання тільки кращих тканин та фурнітури та відповідність всього виробничого циклу найвищим європейським стандартам. При виготовленні одягу Lenne враховуються погодні умови, що переважають в Естонії та країнах СНД, використовуються спеціально виготовлені тканини, практичні в експлуатації та легкі у догляді.

В одязі від Lenne ваш малюк завжди буде надійно захищений від вітру та холоду, він може спокійно та комфортно милуватися зимовою казкою або першим дощем. А коли ваша дитина бігає і грає, ви можете бути спокійні за нього, адже одяг Lenne - це легкий, теплий, вітрозахисний, повітропроникний, водо- і брудовідштовхувальний, міцний, безпечний, простий у догляді, оригінальний верхній одяг.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 52

Схожі товари