Всі категорії
Додати товар

Шапка вовна мериноса

161 грн

розпродаж до 13 Травень

113 грн
Опис

Тепла чи вовна мериноса? Звичайно, так. Більш того, також вироби з цього матеріалу захищають і від спеки, а все завдяки високим теплоізоляційним властивостям (здатність зберігати температуру людського тіла)

Мериносова вовна колеться? Ні, мова не йде про виріб із звичайної овечої пряжі. А все завдяки тонкому і ніжному руну. Пряжа чудово вбирає вологу.
Одне з унікальних властивостей виробів з мериносової пряжі – вони відштовхують запахи. Таким чином, ваша річ не збереже запах поту
Мериносова вовна «вміє» відштовхувати бруд. Справа в тому, що волокна матерії нагадують пружинки, і, завдяки своїй структурі, буквально «відштовхують» забруднення, не дозволяючи їм проникати глибоко і залишаючи на поверхні. Ну і найважливіше – лікувальний вплив на організм людини. Таке руно утворює на поверхні тваринний віск, ланолін, ця речовина робить благотворний вплив на організм людини. Користуватися речами з цього матеріалу рекомендовано при бронхіальній астмі, артритах, радикулітах, остеохондрозі, хронічних болях у спині, а також при простудних і легеневих захворюваннях. Мериносова вовна дорожче звичайної. Ціна кращих партій цієї вовни (14-16 мкм) на щорічних аукціонах сягала кількох тисяч доларів за кілограм.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Сірий
Розмір:
  • 50
  • 51
  • 52
Матеріал:
Вовна
Матеріал:
Сезон:
Продавець
hoping14
LesaFoxs
Супер-продавець
Кропивницький
84% виконаних замовлень
Був

Схожі товари