Всі категорії
Додати товар

Smart watch k3 рожеві | розумний дитячий годинник з gps трекером

1200 грн
Опис

Основні функції годинника: - Прослуховування - за допомогою цієї функції в реальному часі знатимете і контролюватимете з ким і про що спілкується дитина; – Відстеження – проблема з самостійними прогулянками дитини вирішена, ви можете повноцінно відстежувати де ваша дитина; - Геозабір - функція яка дозволить контролювати прогули занять дитини, ви встановлюєте на карті кордону на той час, який вам потрібно і коли дитина їх залишає вам надходить повідомлення; - Шагомер - відстежує скільки кроків робить дитина за день тим самим дасть вам можливість зрозуміти скільки енергії витрачає дитина;
У цій моделі вже є камера! Дитина зможе робити якісні фотографії, а так як модель ще й підтримує картку пам'яті, то місця для зберігання фото буде завжди достатньо! Цей дитячий годинник повністю замінить дитині смартфон. І вам буде спокійніше тому що годинник завжди буде у нього на руці, і ви зможете будь-якої миті зателефонувати дитині або подивитися по карті де вона знаходиться.
Характеристики: Доступна пам'ять: 32 МБ + 32 МБ Матеріал: Неміцний та зносостійкий композитний матеріал. Екран дисплея: 1.54" 240 x 240 повне ламінування Вібрація: є Камера є Діапазон робочих частот: 2G GSM Місткість батареї: 380mAh GPS: так Розмір: 54.5 x 41.6 x 13.5mm / 2.15 x 1.64 x 0.53" Системна мова: англійська, російська Сумісне програмне забезпечення: дитячі пісні. Функції, що підтримуються: MP3, запис, USB, Bluetooth 3.0, будильник, календар, крокомір, WeChat, Розташування, Голосова розмова, Монітор в реальному часі.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для хлопчиків

Схожі товари