Всі категорії
Додати товар

Спортивні напульсники нарукавники x-bionic bottom

890 грн
Опис

Спортивні напульсники нарукавники X-Bionic BOTTOM.

Матеріал тканини напульсника, маючи унікальний склад і об'ємне плетіння, сприяє ефективному відведенню поту в зоні променево-зап'ясткового суглоба

Під час фізичних вправ або звичайних рухів матеріал напульсника так чи інакше зволожується. Завдяки запатентованій технології Evaporation Surface Expander™ зайвий піт відводиться з поверхні шкіри та випаровується з поверхні напульсника.
При цьому до тіла здійснюється вільний доступ свіжого повітря.
Таким чином, відбувається ефективне охолодження шкіри в області променево-зап'ясткового суглоба, саме там, де розташовані венозні артерії, за якими кров відтікає від кистей рук.

І, здавалося б, здійснення локальної терморегуляції загалом на незначній за площею ділянці шкіри сприяє підтримці ефективного термоконтролю всього організму в цілому. У той же час, коли фізична активність спадає, напульсник X-Bionic® BOTTOM завдяки властивостям матеріалу здатний зберігати тепло, не даючи охолоджуватися кистям рук.

Напульсник можна використовувати для видалення надлишків поту з відкритих ділянок тіла. Еластична тканина напульсника приємно прилягає до зап'ястя, не має ефекту, що давить, добре абсорбує вологу і швидко висихає. Розмір вказано SM.

Стан нових

Два роки тому коштували більше 1000 грн за один, зараз ще дорожчі

Ціна за 2 штуки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари