Всі категорії
Додати товар

Нутрицевтик omega - 3 plus simildiet laboratorios

1050 грн
Опис

💥Омега-3 — один із найпопулярніших нутрицевтиків, але які таємниці він приховує?
💥Oмега-3* — одна з найважливіших поліненасичених жирних кислот, яка не синтезуються в організмі людини і яку можна отримати лише з їжею або у вигляді харчової добавки (нутрицевтика).

Експерти стверджують, що людині потрібно вживати дві-три порції риби протягом тижня, але, на жаль, не всі можуть дозволити собі якісні та свіжі морепродукти у такій кількост щотижнево.

Саме тут на допомогу приходить провідний нутрицевтик Omega-3 Plus від іспанської фармацевтичної лабораторії SIMILDIET. Усього 2-3 капсули 💊 на день здатні забезпечити організм добовою нормою найважливіших поліненасичених жирних кислот Омега-3, отриманих з концентрату натурального риб'ячого жиру🐟

_Ознаки того, що вам потрібно приймати Oмега-3:_
🙋‍♀️ Суха шкіра, ламке волосся та нігті
🙋‍♀️ Швидка втомлюваність
🙋‍♀️ Перепади настрою, депресія
🙋‍♀️ Болі у суглобах
🙋‍♀️ Низький імунітет

В чому ж унікальність нутрицевтика Omega-3 Plus від іспанської фармацевтичної лабораторії SIMILDIET? 🤔

Він доповнений жиророзчинними вітамінами D3 та K2, що забезпечують оптимальне засвоєння кальцію, допомогають зберегти здоров’я кісткової тканини, нігтів та зубів. Також вітамін D3 сприяє зміцненню імунітету та активації важливих захисних механізмів, що є надважливим у період епідемій!

_Склад Omega-3 Plus на одну капсулу:_
💊Омега-3 - 350 мг, з яких
*ЕПК – 180 мг,
*ДГК – 120 мг,
💊Вітамін Е – 6,67 мг,
💊Вітамін D3 – 2000 МО,
💊Вітамін К2 – 40 мкг.

❓Як правильно приймати Oмега-3?_
🔺У холодну пору року потрібно приймати по 2-3 капсули на добу.
🔺 У період високої сонячної активності (з квітня по жовтень) — по 1-2 капсули на добу. Це дозволить уникнути надлишку вітаміна D3 в організмі.
🔺 Omega-3 потрібно приймати під час основного прийому їжі (бажано в обід) для кращого засвоєння. Вартість: 60 капсул - 1050 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари