Всі категорії
Додати товар

Шпилька шпилька прикраса для волосся авантюрин золотий пісок коричневий чорний

240 грн з 14 Травень - додавайте до обраного

300 грн
Опис

Доповніть свій святковий образ ніжною прикрасою для волосся з використанням напівдорогоцінного пісочного авантюрину "Золотий пісок" з дрібними мерехтливими вкрапленнями.
Своє прізвисько цей різновид авантюрину отримав за безліч яскравих, блискучих іскорок, включених до його складу, його так і хочеться просіяти крізь пальці, щоб доторкнутися до сліпуче блискучих частинок.
Це камінь авантюри (у кращому розумінні цього слова), талісман випадкової удачі в бізнесі, життя і, звичайно, коханні. Авантюрин веселий і радісний камінь. Він несе позитивну енергетику і позбавляє від комплексів, робить свого господаря здатним на щирі вчинки, продиктовані поривами душі, заряджає оптимізмом і впевненістю у своїх силах. Є варіант шпильки з використанням авантюрину у синій гамі "ночі Каїра" https://shafa.ua/women/aksessuary/ukrasheniya-i-chasy/12851839-shpilka-zakolka-ukrashenie-dlya-volos-s-avantyurinom-besplatnaya

❤️Розмір - 11 см * 9,5 см ( заміри подані разом зі шпилькою). В подарунок - коробочка для зберігання шпильки.

Оплата на карту в день замовлення, реквізити пишу тут на сайті, в чаті. Доставка НП за тарифами. За доставку оплата окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
Абстракція

Схожі товари