Всі категорії
Додати товар

Смарт-годинник imilab smart watch w01

999 грн
Опис

Дуже гарно тримають заряд 3 тижні при повному заряді.
Сумісність з ОС - iOS, Android OS / Інтерфейси з'єднання - Bluetooth / Операційна система - Elari OS (Base on Android 8.1) / Дизайн - класичний.

iMiLab Smart Watch W01 (відносяться до Xiaomi ) - це смарт-годинник, який буде Вашим надійним компаньйоном на кожен день.
Смарт-годинник підтримує циферблати, що налаштовуються, щоб Ви могли вибрати дизайн, який відображає Вашу індивідуальність і стиль.
Одна з ключових переваг iMiLab Smart Watch W01 - це широкий вибір спортивних режимів. Завдяки більш ніж 70 вбудованим режимам тренувань Ви зможете налаштувати смарт-годинник під свої потреби і стежити за своїми досягненнями. Незалежно від того, чи займаєтеся Ви бігом, їздою на велосипеді, йогою або плаванням, смарт-годинник буде Вашим надійним партнером.
iMiLab Smart Watch W01 пропонує Вам свободу та впевненість у будь-яких ситуаціях, пов'язаних із водою. Завдяки передовій технології водонепроникності WR30 (3 ATM) смарт-годинник має високий ступінь захисту від води. Ви можете сміливо плавати, займатися спортом під дощем або навіть приймати душ, не знімаючи його.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
artem1988
artem1988
Супер-продавець
Бориспіль
93% виконаних замовлень
Був

Схожі товари