Всі категорії
Додати товар

Гілочка для весільної святкової зачіски рожевий білий айворі перлини кришталь...

490 грн
Опис

Запитуйте про наявність перед замовленням. Уточнюйте потрібний колір.

Доповніть свій святковий образ ніжною універсальною прикрасою для волосся. Підійде для будь-якої зачіски (коса, пучок з локонів, розпущене волосся і т. д. ) , можна викласти як вінок. Кріпиться на невидимки і шпильки., або за допомогою стрічки ( що прив'язується до петельок на кінцях вироба).

Весільна гілочка з кришталевих намистин біло прозорий ( може бути інший колір, пишіть) , штучних перлів подовженої форми та акрилових квіточок з перламутровим покриттям молочного кольору ( айворі) .

❤️Довжина 35 см, ширина 3-4 см. Підходить на будь який об'єм голови.

Можливі варіації у вашому кольорі та довжині. Квіти не мають іншого відтінку, тому незмінні,, змінюються тільки кришталеві намистини на інший колір.

На останньому і першому фото показано приклад виготовлення гілочки з використанням ніжно-рожевих пудрових намистин. Якщо у вас є питання, ви хотіли щось змінити, не соромтеся задавати - буду рада відповісти. Поруч з ціною є напис дрібним шрифтом «Запитайте продавця / Задати питання - для комп'ютерної версії сайту. Для мобільної версії - в самому низу сторінки вона виділена іншим кольором в рамці.

Більше авторських виробів у магазині https://shafa.ua/member/polena
❤️Предоплата на карту в день замовлення .
Доставка НП по тарифам.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари