Всі категорії
Додати товар

Беатріс авторська оздоба на чоло гілочка діадема обідок перли білий листя вінтаж...

490 грн
Опис

Запитуйте про наявність! Рядок "Задати питання" біля ціни виробу ( для комп'ютерної версії сайту).❗Звертайте увагу на довжину прикраси., 23 см.

Широкі можливості авторської прикраси Беатріс для прикрашання святкової /весільної зачіски - може використовуватись як оздоба на чоло для оформлення зачіски. Може слугувати діадемою, гілочкою, напівобручем - з розміщенням на високий пучок. На кінчиках прикраси є приховані петельки, що служать направляючими та надають можливість легко прикріпити атласні чи люрексові стрічки . Завдяки цьому її довжина буде збільшена в рази . Переваги такого способу в тому, що стрічка, на відміну від жорсткого обруча ( металевого чи пластикового) не натиратиме, універсальна для будь-якого об'єму голови, вона буде додатковою основою для кріплення локонів невидимками, так як її товщина дуже мала. Дуже гарно буде пасувати шатенкам для завершення і акцентування святкового образу.

❤️Довжина 23 см ( + додатково люрексова стрічка ), ширина 25 мм. Закоротка довжина? Можливе виготовлення прикраси зі збільшеною довжиною ( майже удвічі), тоді ціна зросте приблизно на 150 грн. Якщо хочете замовити аксесуар із своїми змінами, попередньо зв'язуйтесь зі мною, в особистій переписці тут, на сайті.

Більше авторських робіт дивіться на сторінці мого магазину, клікнувши по аватарці.

❤️Оплата на карту в день замовлення . Відправлення НП за тарифами, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки .

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Пластик
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари