Всі категорії
Додати товар

Дроу темний ельф чорний кафф кафи вушка фентезі без проколів кліпс косплей

320 грн
Опис

Ціна за ОДИН каффу! Готується ОСОБИСТО під кожного покупця! Безпечної оплати та Післяплати не має!❗При купівлі пари - кулон у подарунок. Щоб його отримати, напишіть заздалегідь в чаті, я відредагую вартість і включу бонус в опис!
Перед оформленням замовлення напишіть мені тут в особистому листуванні (кнопка «Задати питання» поруч з ціною товару у комп'ютерній версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту).
Товар персоналізований та вімагає Ваших замірів! Оплата на мою карту в день замовлення, я напишу реквізити через особисте листування, не оформляти замовлення самостійно!

Як заміряти і надягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні після оплати.

☘☘☘ Дроу ☘☘☘ авторська каффа в ельфійському стилі ( «Темний ельф»). Не вимагає проколів і затискачів для кріплення. Тримається добре, можна вільно і безпечно трясти головою і рухатися 😉☝ . На другому фото прикраса разом з гілочкою «Зоряне небо» - добре поєднується і знаходиться у мене в магазині на сайті https://shafa.ua/member/polena

Можна поєднати діадему в чорно-графітовому кольорі або з гребенем «Вечірній сад», які також є в магазині під індивідуальними оголошеннями.

☘ Розмір приблизно 9 см*3,5 см. ☘
Купівля пари кафф - в подарунок кулон з кришталевих намистин. Є деякі зміни в конструкції для кращого прилягання до вуха. Всі каффи тепер виготовляються за однією технологією незалежно від моделі (внутрішньої частини). На фото зразок, кріплення тепер в іншому дизайні, як у моїх каффах Дивнолісся.

Якщо ви замовите пару каф і додатково гілочку / гребінець або іншу прикрасу, буде знижка (знижка 3% буде додана за умовами моєї поточної бонусної програми для тих, хто зробить разову покупку на суму від 850 грн) і попередньо зв'яжіться зі мною у чаті.

Райдужні і зелені кафи подовженого дизайну, які нагадують молоду рослину «Паросток райдужний» і «Паросток зелений» - виготовляються також індивідуально під кожного покупця. Їх приблизна довжина 9 см.

Щоб зробити вушка в цьому, чи іншому кольорі і дизайні - потрібно 2-3 дні (одна каффа) . Я роблю їх на замовлення за вашими вимірами , щоб вироби зручно і щільно сиділи.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні вистави, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні фантастичного світу і т.д.

Більше авторської продукції в магазині https://shafa.ua/member/polena/clothes

Оплата на картку в день замовлення . Відправка НП за тарифами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари