Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка райдужна на чоло прикраса віночок обідок діадема блискучий ельф...

490 грн
Опис

Питайте наявність у листуванні!
Якщо виріб виготовляється із змінами під вас, то він є ПЕРСОНАЛІЗОВАНИМ, оплата проводиться мені на карту! ( оформлення угоди через особисту переписку тут , на сайті Шафа)❗

Авторська фентезійна прикраса для волосся "Ельфійська гілка" - це поєднання яскравих кольорових кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної райдужної краплі . Вкраплення кришталевих намистин хамелеонів , центральні філігранні листочки під зістарене срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу в ельфійському стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначенні , прикраса може бути використана як діадема, обідок, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається.

Довжина 27-30 см. Висота центральної частини приблизно 3,5 см.

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу і т. п.

Возможно выполнение в другом цветовом решении - синем, ярко голубом ( аквамарин), красном, золотистом , кофейном, прозрачно -льдистом, салатовом, зелёном, изумрудном, сером ,фиолетовом, лавандовом и лиловом (последние два фото для образца капли двух форм).
На фото в галерее смотрите три веточки для примера- в золотисто-янтарном, фиолетово-радужном и зелёном цвете ( объявления на каждое есть в моем магазине) . Проволока может быть в цвете бронзы, золота или серебра/стали.
В таком же стиле можно выполнить колье ( смотрите в моем магазине) - при покупке комплекта будет в подарок кулон .

Виготовлення 2-3 дні.
Якщо вам необхідно виріб з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перш ніж оформити замовлення, я з задоволенням відповім. Більше авторських виробів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Склад: кришталеві намистини , акрилові кристали, райдужна велика крапля, дріт біжутерний, стрічка парча.
Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в особистому чаті, не покидаючи сайт., відправка НП за рахунок одержувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари