Всі категорії
Додати товар

Ізабелла білий синій електрик гілочка діадема віночок перлини кришталь нареченій...

670 грн
Опис

Питайте про наявність, перед тим як оформити замовлення! "Задати питання" внизу сторінки ( для мобільної версії сайту) та дрібним шрифтом біля ціни ( комп'ютерна версія сайту).

Нова авторська робота, плетена гілочка - віночок в синьо-білих відтінках з використанням штучних перлинок (форма ягідки), кришталевих намистин, сріблястого металевого декору у формі листка з прожилками, кристалів сапфірово-синього кольору і біжутерного мідного дроту зі сталево-сріблястим покриттям

🔹🔹💜💙" Ізабелла "💙💜🔹🔹 Оздоба багатоцільового призначення (ремікс моєї шпильки "Ізабель"), може бути як:
-діадема у вигляді плетеної рослини;
-віночок;
-пов'язка;
-гнучкий обруч;
-м'який обідок;
-гілочка;
і т.д.
Використання залежатиме від вашої фантазії, форми зачіски і напрямку локонів, майстерності та вигадки стиліста, що з вами працюватиме.
Гортайте фото, їх багато у різних ракурсах і положеннях, щоб було видно, наскільки різниться зовнішний вигляд прикраси від того, як вона лежатиме на волоссі, на титульному фото у формі діадеми 👑, на третьому - форма гілочки 🌿.

❤️Довжина 33 см. + стрічка - подовжувач, прив'язана до петельок ( при потребі легко відв'язується).

Сподобався дизайн, але колір не підходить , не проблема, пишіть - узгодимо і підберемо саме те, що потрібно Вам! Для того, щоб перейти в особистий чат зі мною - тисніть на рядок "Написати продавцю" ( в самому низу сторінки , зліва сердечко, зправа зелена стрілочка), якщо ви переглядаєте оголошення з мобільної версії.

Більше авторських прикрас ручної роботи на будь-який смак, у моєму магазині на Шафі ( клікайте на мою аватарку 😉 ). https://shafa.ua/member/polena

Передплата на карту в день замовлення. Відправка НП за тарифами, за доставку оплачуєте окремо при отриманні посилки.
Миттєві знижки та бонус - в описі мого магазину ( закладка "Про мене" на сторінці магазину).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари