Всі категорії
Додати товар

Оригінальна фетрова квiтка кольору кави неймовiрний декор для головних уборів,...

140 грн -8% 130 грн
Опис

Авторську прикрасу-Оригінальний фетровий квітка - неймовірний декор для головних уборів, жакетів, светрів. Єдиний екземпляр. Глибокий теплий колір - шоколад. Ручна робота, новий. Привнесіть більше краси в свій неповторний образ! Ціна знижена!!
Об'ємні квіти — помітний тренд сезону 2023

Цього сезону дизайнери вирішили популяризувати унікальний і позачасовий відтінок, майже осінні обійми: це кавовий колір, відтінок коричневого з більш глибокими й інтенсивними нотами, який належить до теплих тонів хроматичного кола. Кавовий — це універсальний колір, який відіграє важливу роль у моді, оскільки є основою гардероба. Як чорний або білий колір, його можна впроваджувати в будь-які образи, зберігаючи при цьому вишуканість, тепло й індивідуальність. Від подіумних колекцій до вуличного стилю зірок, кавовий колір цієї зими є усюди

МОДА TREND
В середині нульових тканинні квіти викликали справжній фурор — звісно, не без допомоги Керрі Бредшоу. У першому фільмі "Секс і місто" квіткові брошки прикрашали її ніжні сукні та звичайні майки. Зараз, 20 років по тому, об'ємні квіти не зменшують присутності у модних гардеробах, а дизайнери так само продовжують використовувати їх як головний декоративний елемент своїх образів.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Текстиль

Схожі товари