Всі категорії
Додати товар

Обкладинка на паспорти з натуральної шкіри з індивідуальним гравіюванням

550 грн
Опис

Обкладинка на паспорти – стильний та практичний сувенір. У такій обкладинці паспорт буде надійно захищено. Індивідуальне гравіювання ваших ініціалів та дати народження зробить обкладинку неповторним предметом.

Шкіряна обкладинка для паспорта виконана зі шкіри Crazy Horse. Краї вироба не обробляються для того, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконана з такої шкіри обкладинка служитиме багато років.

Обкладинка зі шкіри – це ідеальний подарунок для всіх, адже мандрують і маленькі, і дорослі. За допомогою персонального гравіювання ви зробите справді унікальним подарунок! Крім того, якщо ви вирішили зробити такий особливий подарунок, Вам не потрібно буде думати щодо упаковки, ми вже подбали про даний момент і все, що необхідно зробити вибрати відповідну комплектацію.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Характеристики:
Матеріал – шкіра Crazy Horse, шкіра Crust.
Розмір у закритому вигляді: 10 х 15,5 см
Розмір у відкритому вигляді: 21 х 15,5 см
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Обкладинка для інших документів
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?