Всі категорії
Додати товар

Класична шкіряна обкладинка на паспорт на замовлення

550 грн
Опис

Класична шкіряна обкладинка стала незамінним атрибутом Вашого паспорта.

Шкіряна обкладинка для паспорта виконана зі шкіри Crazy Horse. Краї вироби не обробляються у тому, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконана з такої шкіри обкладинка служитиме багато років.

Обкладинка зі шкіри - це ідеальний подарунок для всіх, адже мандрують і маленькі, і дорослі. За допомогою персонального гравіювання ви зробите справді унікальним подарунок! Крім того, якщо ви вирішили зробити такий особливий подарунок, Вам не потрібно буде думати щодо упаковки, ми вже подбали про даний момент і все, що необхідно зробити вибрати відповідної комплектації.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Розмір: у закритому вигляді: 10 х 15,5 см, у відкритому вигляді: 21 х 15,5 см
Додаткові характеристики:
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Обкладинка для паспорта
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?