Всі категорії
Додати товар

Обкладинка для паспорта з натуральної шкіри з патріотичним гравіюванням

550 грн
Опис

Українець – це звучить гордо у всьому світі! А прикрасити свій паспорт можна досить легко. Обкладинка для паспорта з натуральної шкіри з гравіюванням герба України точно вкаже, звідки його власник.

Шкіряна обкладинка для паспорта виконана зі шкіри Crazy Horse. Краї вироби не обробляються у тому, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконана з такої шкіри обкладинка служитиме багато років.

Обкладинка зі шкіри - це ідеальний подарунок для всіх, адже мандрують і маленькі, і дорослі. За допомогою персонального гравіювання ви зробите справді унікальним подарунок! Крім того, якщо ви вирішили зробити такий особливий подарунок, Вам не потрібно буде думати щодо упаковки, ми вже подбали про даний момент і все, що необхідно зробити вибрати відповідної комплектації.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Розмір: у закритому вигляді: 10 х 15,5 см, у відкритому вигляді: 21 х 15,5 см
Додаткові характеристики:
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Обкладинка для інших документів
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?