Всі категорії
Додати товар

Окуляри що світяться , кіберпанк окуляри,кіберпанк, cyberpunk , бігущий по лезу,...

340 грн
Опис

Окуляри що світяться в стилі кіберпанк, cyberpunk. Світяться красивим неоновим світлом різними кольорами в стилі кіберпанк cyberpunk. У стилістиці гри та аніме cyberpunk кіберпанк з красивим візерунком на окулярах. Стиль кіберпанк все ближче наближається до нас у життя і скоро окуляри, що світяться, cyberpunk буде не просто окулярами а технологією майбутнього. ,Все навколо світиться і сучасні технології це частина цих окулярів які і показують весь дух кієрпанку.

Окуляри що світяться, дуже доповнять образ у стилі cyberpunk 2077 кіберпанк а також для стримерів, фотосесій в стилістиці майбутнього і кіберпанк cyberpunk і для інших цілей як косплею,аніме.

Коли починає темніти, cyberpunk, що світяться, окуляри починають себе проявляти як технологія майбутнього. Кіберпанк візерунок завантаження і виявлення мети надає футуристичності кіберпанк майбутнього.

Світиться кіберпанк cyberpunk окуляри оснащені двома батарейками 3v шайба доступний в будь-яких магазинах.
Окуляри, що світяться, світяться різнобарвними квітами з одним режимом, що надає більше естетики кіберпанку.

Це найкращий подарунок тому хто любить стиль і естетику кіберпанку. Кому подобається все, що світиться і незвичайне. Саме це дасть особливі почуття майбутнього і що він себе

#Той що біжить по лезу , #Кіберпанк , #cyberpunk , #Аніме , #Косплей , #Кіберпанк окуляри , #Окуляри що світяться , #Окуляри в стилі кіберпанк , #Кіберпанк 2077 , #Cyberpunk 2077 , #Cyberpunk 2077 , #Аксесуари майбутнього

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
brands-shop
brands-shop
Супер-продавець
Кривий Ріг
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари