Всі категорії
Додати товар

Поляризовані сонцезахисні окуляри wearpro 0102(25)

300 грн
Опис

Поляризовані сонцезахисні окуляри Wearpro із захистом від ультрафіолету виготовлені з лінз TAC преміум якості! Міцний, стійкий до подряпин і ударів. Лінзи поляризованих сонцезахисних окулярів захищають ваші очі від прямих сонячних променів під час активного відпочинку, зменшуючи відблиски, відбиті від доріг, водойм, снігу та інших горизонтальних поверхонь для чіткішого та м’якшого зору!
Мають металеву оправу з гумовими накінечниками на кінцях металевих дужок, що робить їх зручнішими в носінні. Гнучка металева шарнірна конструкція забезпечує регульовані дужки відповідно до розмірів голови та форми обличчя. Носові подушечки можна адаптувати до різних форм носа. Дужки щільно прилягають до обличчя та не заважають під час активного відпочинку, зменшуючи тиск на ніс і вуха.
Оновлений еластичний пружинний шарнір дає додатковий кут розкриття до 20° відповідно до різної форми обличчя та для довговічності окулярів. Простий дизайн і класичний вінтажний стиль роблять їх чудовими!
Ці сонцезахисні окуляри є унісекс, їх можуть носити як чоловіки, так і жінки, вони підходять як аксесуар високої моди та для щоденного носіння цілий рік. Сонцезахисні окуляри 70-х Легкий стильний образ для водіння, риболовлі, подорожей, їзди на велосипеді, спорту та відпочинку на природі!

Комплектація:
- гарна подарункова коробочка
- сонцезахисні окуляри
- тканинний мішок для сонцезахисних окулярів
- поляризаційна тестову картку
- інструкція з експлуатації

Приблизні розміри: ширина оправи 142 мм, ширина лінзи 59 мм, висота лінзи 53 мм, ширина носа 15 мм, довжина оправи 142 мм.

У наявності окуляри у чорній та срібній оправі

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
wokol...
wokoladka_olenka
Супер-продавець
Нововолинськ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари