Всі категорії
Додати товар

Поляризовані сонцезахисні окуляри hgft *0128

450 грн
Опис

Сонцезахисні окуляри для чоловіків і жінок з поляризованими лінзами, 100% UV400 захистом від шкідливих UVA / UVB променів. Поляризатор виготовлений за принципом поляризації світла, який ідеально закриває ваші очі від сонячних подвійних кутів. Забезпечує високу чіткість, комфорт і захист.
Ідеальні сонцезахисні окуляри виготовляються з першокласних матеріалів, тому вони міцні, легкі та поляризовані. Блокує 99% шкідливих UVA і UVB променів і сильного світла. Ідеально захистіть свої очі.
Сонцезахисні окуляри для чоловіків і жінок мають ергономічний дизайн, щоб забезпечити комфортне носіння. Наші поляризаційні сонцезахисні окуляри мають не тільки сучасний стиль, але й гуманізований дизайн, який ідеально підходить до шкіри ваших вух і голови. В наших сонцезахисних окулярах ви почуватиметеся комфортно.
Сонцезахисні окуляри для спорту на свіжому повітрі: легкий дизайн ідеально підходить для їзди на мотоциклі та велосипеді, водіння, бігу, риболовлі, скелелазіння та інших заходів на природі. Простий дизайн і класичний стиль 80-х роблять їх чудовими.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Матеріал оправи:
Пластик

Схожі товари