Всі категорії
Додати товар

Окуляри uvex 803 race small, для велосипедистів

1599 грн -19% 1299 грн
Опис

Дуже круті та коштовні UVEX 803 для велосипедистів, ціна нових 130-150 ойро!
Повний комплект, стан практично як нові, комплект із чохлом!
Розміри:
Ширина 13.5см, дужки довжина 13.5см, підліткові або на невеличку голову дорослої людини.

Технологія uvex colorvision розроблена для задоволення умов освітлення в будь-якому середовищі. Інноваційна, спортивна форма оправи окулярів у поєднанні з перевіреними технологіями Uvex та багатьма елементами для найвищого комфорту використання. Покриття Litemirror забезпечує повний захист від інфрачервоного випромінювання, відображаючи світло. Вентиляція в лінзах, гнучкі та м’які носові подушечки - лише деякі переваги, що забезпечують найвищий рівень комфорту використання. Ці окуляри є обов’язковими для кожного заняття на велосипеді, і їх також можна використовувати під час багатьох інших видів спортивних заходів, таких як гірські походи, трекінг, катання на роликових ковзанах.

Особливості:
Система Colorvision - забезпечує ще більший комфорт навіть за дуже швидкої зміни погоди
Дзеркальне покриття Litemirror, відбиваючи світло, забезпечуючи таким чином повний захист від інфрачервоного випромінювання
Скло, легко миється, незалежно від типу бруду
забезпечують 100% захист від UVA, UVB, UVC
Гнучкі, м’які подушечки для носа
Вентиляція в лінзах - захищає від запотівання, не дратуючи очі

Технології
100% UV protection - безкомпромісний захист очей! Фільтр вбудований в матеріал лінзи, який 100% захищає очі людини від шкідливої дії ультрафіолетових променів та синього світла. УФ-захист також інтегрований в оправу окуляр.

100% UVA, UVC And UVB Protection - безкомпромісний захист від ультрафіолету! Інтегрований в лінзу матеріаль на 100% захищає очі від усіх шкідливих ультрафіолетових променів. А таккож від шкідливого синього світла. Ультрафіолетовий захист такаож інтегрований у оправи окулярів.

SOFT NOSE PADS / SOFT EARPIECE ENDS - гіпоалергенні м'які та гладкі насадки на носі та закінчення дужок. Для максимального комфорту при носінні.

Litemirror - технологія "дзеркало” - мода та функціональність. Покриття лінз, товщиною до 18 шарів забезпечує не тільки модний вигляд, але й також пропонує повний захист від інфрачервоного випромінювання. Завдяки технології шкідливі промені ефективно відбиваються і не завдають шкоди очам.

Direct Lens Ventilation - вентиляційна технологія Uvex. Клімат контроль гарантує постійну вентиляцію без "перетягів", запобігає запотіванню і дає чітке зображення.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал оправи:
Пластик
Тип лінз:
Пластик Полікарбонат Трайвекс
Продавець
dioptry
D.Shoes
Супер-продавець
Дніпро
95% виконаних замовлень
Був

Схожі товари