Всі категорії
Додати товар

Linda farrow круглі сонцезахисні окуляри

4500 грн
Опис

Чудові сонцезахисні окуляри від британського бренду Linda Farrow – амбасадори відмінної якості та стилю. Круглі лінзи обрамлені досить товстою оправою в градієнті, від темно-сірого йде у прозорий.
На жаль, оригінальний чохол для зберігання не зберігся, але окуляри будуть ретельно упаковані перед відправкою :) Не носилися ідеальний стан.
Можливий післяплата, безкоштовна доставка.

~~~

Linda Farrow – британський бренд один із лідерів серед виробників модних сонцезахисних окулярів. Фірмовий стиль бренду Linda Farrow досить впізнаваний. Колекції Linda Farrow – це інтерпретація легендарного стилю 70-80х років. У 2005 році модна марка була удостоєна звання однієї з найкрутіших англійських марок - Cool Brands. Окуляри марки Linda Farrow славляться своїми шикарними матеріалами, чудовою обробкою та авангардними дизайнерськими рішеннями.
Марка Linda Farrow робить акцент на кольорі: вицвілі ніжні відтінки сіро-синього, темно-коралового, світло-рожевого, морської раковини, абрикосового та світло-коричневого, яскраві контрастні кольори, стримані чорний та білий, класичні або дзеркальні лінзи. Головні акценти бренду – гра пропорцій та кольору.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал оправи:
Пластик
Форма оправи:
Колір лінзи:
Тип лінз:
Полікарбонат

Схожі товари