Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисні та комп'ютерні окуляри 2в1 grey hounders

5400 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Сонцезахисні та комп'ютерні окуляри 2в1 BLUE LIGHT BLACK від GREY HOUNDERS
Темна оправа миттєво знімається й одягається за допомогою невидимих магнітів

Окуляри Grey Hounders від Grey Glasses — це не тільки гарний і стильний аксесуар, але й новий формат максимального захисту Ваших очей від усіх типів випромінювань!

Завдяки колаборації компаній Skeyndor і Grey Glasses були створені лінзи для максимального захисту очей від шкідливого випромінювання: UVA, UVB, HEV та IR. На замітку, HEV випромінювання або, так званий, «Blue light» — блакитне світло, випромінюють наші улюблені ґаджети (ноутбуки, планшети, смартфони...), ще це спектр видимого білого світла. Як показали дослідження, цей спектр променів проникає навіть глибше, ніж UVA і UVB випромінювання.

Окуляри обладнані спеціальною офтальмологічною лінзою, яка захищає очі від коротких хвиль видимого спектра (менш ніж 500 Нм) за допомогою фільтра з жовтою пігментацією, накладеного на звичайну офтальмологічну лінзу.
У лінзах окулярів Grey Hounders є система під назвою CSR, яка захищає від фототоксичності світла:
Якщо говорити про короткострокову перспективу: вища контрастність, менша стомлюваність зору, поліпшення просторової глибини та помітне зниження чутливості до відблисків.
У довгостроковій перспективі, позаяк вони поглинають світло, шкідливий для сітківки, зменшують нейродегенеративні процеси в зоровій системі та захищають сітківку від сліпоти, що запобігає сліпоті.
Система CSR — це підтверджені більш ніж 11-річні дослідження, проведені лікарем Селією Санчес Рамос і командою експертів зі зору з Мадридського університету Комплутенсу. Система єдина із сертифікованою гарантією.
Основна оправа окулярів має прозорі лінзи. В доповненні до основної оправи є накладна, яка кріпиться до основної на магнітний замок технологією CLIP-ON і має затемнені скла.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
ksupa
ksupa
Супер-продавець
Київ
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари