Всі категорії
Додати товар

Очки / окуляри комп'ютерні wan dp786i

189 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Більшу частину свого дня ми працюємо або граємося за комп'ютером, планшетом, телефоном - вдивляючись у безодню високої енергії видимого штучного синього світла, протягом декількох годин безперервної роботи вони впливають на Ваше самопочуття. Симптоми поганого самопочуття включають: дискомфорт очей, головні болі, втома, печіння або свербіж в очах, складність фокусування, сльозяться очі, сухі очі, помутніння або двоїння, підвищена чутливість до світла і т. п.

Комп'ютерний синдром на сьогоднішній день став проблемою №1 у офтальмологів. Більше 70% дорослого населення відчувають комп'ютерний синдром-втома очей. Кумулятивний вплив штучного синього світла може сприяти проблемам із зором, таких як катаракта і вікової макулярної дегенерації.

Як працюють комп'ютерні окуляри? Комп'ютерні окуляри Wan призначені для оптимізації вашого зору, коли Ви дивитеся на цифровий екран.

Вони призначені для: зменшення відблисків (однією з основних причин зорове напруження), підвищення контрастності. Для вирішення цих завдань, лінзи в комп'ютерних окулярах містять покриття антивідблиску, яке зменшує відблиски, відбиваючись від екранів і від джерел світла.

Властивості окуляр Wan DP786I: повністю затримують згубні для очей УФ-промені і основну частку шкідливого короткохвильового фіолетово-синього світла, оптимізують інтенсивність пропускається світла по всьому іншому діапазоні видимого спектру, підвищують чіткість і покращують контрастність зображення, сприяють активному відновленню (релаксації) функціонального стану клітин тканин ока, у тому числі світлочутливих клітин і уповільнюють процес їх старіння.

Характеристика:
* Бренд: Wan DP786I
* Модель: DP786I
* Категорія товару: Аксесуари та прикраси, комп'ютерні окуляри
* Тип товару: Окуляри
* Форма: Прямокутна
* Тип окулярів: Комп'ютерні, аксесуарні
* Категорія окуляр: Жіночі
* Матеріал оправи: Пластик
* Тип оправи: Обідкові
* Матеріал лінз: Пластик
* Оптичні властивості лінз: UV400
* Розміри оправи: 13 х 5,4 см.
* Кольори лінз: Прозорий
* Колір оправи: Чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари