Всі категорії
Додати товар

Очки 5 в 1 сонцезахисні антиблікові змінні лінзи на магнітах magic vision

840 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

1200 грн
Опис

Очки 5 в 1 сонцезахисні антиблікові змінні лінзи на магнітах Magic VisionМагнитные окуляри Magic Vision 5 в 1 - сонцезахисні окуляри на будь-який смак! У комплект до очками Magic Vision з прозорими лінзами, входять додаткові лінзи жовтого,дзеркального,чорного і синього кольору, які кріпляться на окуляри за допомогою потужного магніту. Набір лінз призначений для широкого користувача. Так, антиблікові окуляри припадуть до смаку велосипедистам і просто любителям вечірніх прогулянок. Поляризаційні - незамінні на рибалці, так як прибирають відблиски на воді від сонця. "Чисті" окуляри (Clear Lense) дозволяють читати книги або дивитися фільми з будь-якого електронного носія навіть при яскравому сонячному світлі. В цілому комплект ідеальний для водіїв, які довго проводять в автомобілі. Антибликовые очки придутся по вкусу велосипедистам и просто любителям вечерних прогулок. Они нейтрализуют блики от фар и мокрого асфальта в темное время суток в сумерки.

Солнцезащитные очки - незаменимы для водителей, а также на рыбалке, так как убирают блики на воде от солнца. Они повышают контрастность при ярком солнце и значительно сокращают блики.

Очки для зрения позволяют читать книги или смотреть фильмы с любого электронного носителя, даже при ярком солнечном свете.

Комплектация:

-очки Magic Vision
-магнитные линзы 4шт
-упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
jt-julia
Фанатка шоппинг
Харків
45% виконаних замовлень
Була

Схожі товари