Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Преміум парасоль жіноча, повний автомат, 8 карбонових спиць, металева ручка,...

1099 грн
Опис

Якісна жіноча парасоль ,повний автомат , 8 спиць, система антивітер. Колекція "Леопард"

Пропонуємо вашій увазі стильну жіночу парасольку, яка відрізняється покращеною якістю матеріалу, гарним зовнішнім виглядом, міцною конструкцією, більш стійкою до поривів вітру. Ця парасолька - унікальне поєднання довговічності, практичності та елегантного дизайну.

При виробництві були використані новітні технології та особливо міцні матеріали, каркас надійний та якісний, що гарантує тривалий термін експлуатації – парасолька радуватиме вас багато років. Виріб протестований на виробництві, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що при правильній експлуатації парасолька не зламається. Оснащений механізмом «антивітер», при пориві вітру, спиці парасольки вивертаються назовні, але механізм повертає їх у вихідне положення.

Стильна жіноча парасолька з оригінальним принтом відмінно підходить для будь-якої пори року. Усім своїм виглядом він позитивно впливає на емоційне тло навіть у саму негоду. Такий виріб неодмінно радуватиме Вас не тільки спекотним літом або ранньою весною, а й похмурою восени і навіть взимку.

*Розмір
Вес 420 р.
Діаметр куполу - 100 см
Довжина в складанні - 30 см
Кількість складань - 3
Кількість спиць - 8
Матеріал корпусу - Карбон
Наявність чохла - Так
Пол -Жіноча

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нейлон
Стать:
Продавець
zontklima22
zontklima22
Супер-продавець
Одеса
96% виконаних замовлень
Був