Всі категорії
Додати товар

Чоловіча парасолька складана, сірий, повний автомат, 9 спиць система антивітер, дуже...

579 грн
Опис

Чоловіча парасолька складана, сірий, повний автомат, 9 спиць система антивітер, дуже хороша якість

Необхідність купити парасольку чоловічу актуальна в усі пори року, оскільки ненасна дощова погода може застати людину навесні, влітку та восени, а взимку часто випадає мокрий сніг. Як правило, високоміцні вироби здатні захищати і від невеликого граду. Подібні парасольки відрізняються не лише своєю функціональністю, а й довговічністю.

Чоловіки воліють набувати суворих моделей темних або чорних кольорів, з неяскравим малюнком (смужки, клітини, абстракція), тому різноманітність полягає не так у дизайні, як у конструктивних особливостях.

Дана модель відрізняється портативністю, невеликою вагою, забезпечена системою «Антивітер». Завдяки міцним спиці купол не деформується і не ламається під впливом сильного вітру.

Спиці вигинаються у зворотний бік, а потім набувають початкового положення. Компактну складену парасольку легко помістити в сумку, рюкзак або діловий портфель.

Стильна парасолька з автоматичною системою відкриття-закриття ідеально впишеться у суворий діловий образ.

При різних параметрах яскравості пристроїв, на яких ви розглядаєте парасольки, реальний колір може відрізнятися на 1-2 тони. Усі фото реальні – парасольки вилядять максимально точно. При обробці фото видаляється тільки фон, самі парасольки намагаємося показати максимально природними.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Принт:
Абстракція У клітинку У смужку

Схожі товари