Всі категорії
Додати товар

Парасолька преміум'якості — автоматична

550 грн
Опис

ОПИС:
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Діаметр парасольки — 102 см
Вага парасольки — середня (від 301 до 500 г)
Довжина парасольки в складеному вигляді — 33 см
Тип парасольки — складана, 3 складання
Кількість спиць — 9 спиць
Механізм збирання парасольки — автомат
Декоративні елементи — дерев'яна ручка
Додаткові опції — система антивітер, автоматичне відкриття й закриття, антивітер
Автоматична парасолька, купол із преміального 100% поліестеру PONGEE з водовідштовхувальним просоченням, вода перетворюється на краплі та скочується, а парасолька не промокає й залишається сухою.
Парасоля-автомат має конструкцію в три складання, натисканням на кнопку купол відкривається й закривається. Система антивітер і зручна лаконічна пряма ергономічна ручка з дерева.

Надійна посилена конструкція з 9 спиць захистить від дощу. Завдяки великому склепінню ця складана парасолька може слугувати як сімейна парасолька, яка запросто захистить від негоди 2 осіб. Ручка дерев'яна, пряма чудово лежить у руці та не вислизає, сприяє рівномірному розподілу навантаження по всій долоні, надає статусу.

Елегантна модель автоматичної парасольки (відкривається й закривається купол натисканням на кнопку) підкреслює стиль і образ його власника, а простота збирання дасть змогу використовувати парасольку не тільки дорослому, а й підлітку.

Діаметр купола класичної універсальної парасольки в розгорнутому вигляді 102 см. У складеному стані парасолька компактна, 33 см.
Зручно зберігати в автомобілі, сумці, рюкзаку. Чорна складана парасолька стійка до ультрафіолету. Універсальна парасолька прекрасна за будь-якої погоди, дощ, сніг, вітер, сонце.
Міцна парасолька-запорок впевненості в будь-яку негоду.
Сімейна парасолька та чудовий аксесуар для чоловіків і жінок.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Кількість спиць:
8-15 шт.
Матеріал:
Водостійка тканина
Вид:
Складаний
Механізм:
Автомат
Принт:
Без принту
Продавець
evgen...
evgenia05041991
Одеса
39% виконаних замовлень
Була

Схожі товари