Всі категорії
Додати товар

Парасолька напівавтомат 10 спиць рюшів і горошок, антиветер.

400 грн
Опис

Напівавтомат антиветер на10 товстих карбонових спиць в горошок з рюшів,елегантний білий і червоний, фіолетовий,синій. Червоний в чорний горошок.
Фіолетовий .
Кремовий .
Синій в синій горошок і срібні точки.
Бренд: SL
Механізм: напівавтомат
Конструкція: 3 складання
Довжина складеного парасольки: 31 см.
Висота парасольки в розкладеному вигляді: 57 см
Довжина спиці: 56 см
Розмір розкритого купола: 101 см.
Вага парасольки: 460 грам
Матеріал каркаса: сталь, карбон
Матеріал купола: поліестер
Матеріал ручки: пластик
Кількість спиць: 10
Каркас парасольки виготовлений з високоміцних якісних матеріалів.
Спеціальне покриття виключає виникнення корозії. Зонт має в наявності 10спиц із сталі і карбону, які витримують сильні пориви вітру.
Висока щільність тканини купола і передове якість прийнятих барвників надають парасольці відмінні водовідштовхувальні властивості і довговічність. Завдяки цьому каркасу парасолька залишається цілим при вивертання. Чудове поєднання горошку з рюшів, по краю купола, надає парасольці тільки жіночності та вишуканості.
Потовщена ніжка і зручна маленька ручка добре утримує купол парасольки при поривах вітру. 6 різних кольорів:білий в чорний горошок,з сріблом. Торг є.
Особливість: Забезпечений системою "антиветер", що запобігає пошкодження парасольки під впливом сильних поривів вітру. Висока щільність тканини купола і передове якість прийнятих барвників надають парасольці відмінні водовідштовхувальні властивості і довговічність. Догляд. Після використання парасольки рекомендується залишати зонт відкритим до повного висихання,і тільки після цього приберіть його в чохол це продовжить термін експлуатації парасольки. Носіть парасольку в чохлі, щоб уникнути псування купола. Приватбанк, Ощадбанк. Укрпоштою. Нова пошта

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
У горох
Продавець
lidia61
Сухофрукт скотч
Супер-продавець
Хмельницький
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари