Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ельфійський лотос зелений налобна прикраса віночок обідок обруч гнучкий діадема ельф косплей

410 грн
Опис

Нова авторська робота в зеленому кольорі, продовжує серію фентезійних прикрас "Ельфійський Лотос" . У чому різниця між моїми виробами "Ельфійська гілка" і "Ельфійський Лотос"? Різниця лише у формі центральної частини. У дизайні "Ельфійський Лотос" форма більш абстрактна і нагадує силует істоти з крилами. На відміну від "Ельфійськой гілки", де центр нагадує за формою трикутник. На 4-му фото ( гортайте галерею ) наочна демонстрація відмінностей між двома моделями прикрас. При замовленні будь-якої гілочки-диадемки ви можете вказати дизайн центральної частини. Якщо сподобався Лотос, з його абстрактною формою , так і пишіть "Ельфійський Лотос" , а далі вже пишіть колір. Якщо ваш улюбленець початковий дизайн, схожий на трикутник, тоді в замовленні вказуйте тільки колір виробу "Ельфійська гілку".

Довжина 27-30 див Висота центральної частини приблизно 3,5 див.

Крім дизайну, вибрати можна і відтінок центральної краплі. Зелена крапля є у двох варіантах : 1.зелено-смарагдова 2. зелено-райдужна Ще більше варіантів залежить від основного кольору гілочки, що визначається кольором краплі ( на останніх двох фото зразки). Поєднання насичено зелених кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної зелено-смарагдовою краплі . Кришталеві намистини зелених відтінків , центральні філігранні листочки під срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу для волосся в ельфійське стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначення , прикраса може бути використано як налобні діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові, використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається. Тематична вечірка,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу, виступи музикантів і т. п.

Можливе виконання в іншому колірному рішенні-золотистому, синьому, червоному, фіолетовому , прозорому, зелено-смарагдовому, сірому і райдужному (останнє фото із зразками відтінків крапельок). Виріб може бути виконаний в одному кольорі , як зелена гілка або в комбінації з іншим кольором. Дріт може бути в кольорі бронзи, золота або срібла/сталі. В такому ж стилі можна виконати кольє ( дивіться в моєму магазині) - при купівлі комплекту буде знижка. Якщо вам необхідно виріб з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перш ніж оформити замовлення, я з задоволенням відповім.

Доставка: Передплата на карту банку, доставка 1-3 дні, відправка НП за рахунок одержувача.
Більше авторських виробів дивіться в магазині.
Додаткові характеристики:
Оздоблення та прикраси: Стрази
Оздоблення та прикраси: Кришталь
Колір і відтінок: Бірюзовий
Колір і відтінок: Зелений
Колір і відтінок: Сріблястий
Колір і відтінок: Сталевий

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize