Всі категорії
Додати товар

Француженка гілочка святкова сірий фіолетовий білий блакитний оздоба святкова вінок...

590 грн
Опис

Перед оформленням замовлення запитуйте про наявність!

Гілочку "Француженка" у сірому кольорі (з вкрапленням світло фіолетового та білого) було створено під замовлення. Якщо бажаєте підібрати кольорове рішення під вашу сукню, то такий виріб вважається персоналізованим! Оплата здійснюється безпосередньо на мою карту в день замовлення ( Безпечної оплати не має)! , "наложки" не має!

💜Довжина 28 см. Чудова, романтична оздоба гілочка " Француженка " допоможе завершити вишуканий святковий образ. Ідеально підійде для оформлення високого пучка, а наявність стрічок на кінцях аксесуару полегшить самостійне кріплення. При потребі стрічки легко відв'язуються.

За базу бралася моя авторська робота "Фрацуженка біла" коротша, (23 см. довжина) , останнє фото для зразку в галереї.

Відмінність у прикрасах: 1. На кінцях виробу , до петельок, прив'язана парчева стрічка ( це збільшує варіанти кріплення до зачіски).
2. Колір змінюється на комбінований - сірий опаловий та опаловий білий з ефектом місячного каменю і вкрапленням світло фіолетового кольору кришталевих намистин. 3. Довжина збільшена на 5 см, вартість прикраси більша.

Виконана з кришталевих намистин молочно - білого, сірого та світло фіолетового кольору і чеського бісеру. Можлива інша кольорова гама а також розміри.

Більше моїх робіт дивіться у магазині на сайті https://shafa.ua/member/polena

На сайті продається мій комлект "француженка" у ніжно сірому кольорі, який складається з короткої гілочки та шпильки. Гілочка , як і шпилька з набору продаються окремо, пишіть у чат.

❤️Оплата на карту в день замовлення . Відправлення НП за тарифами.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?